Skip to main content

Nærmere bestemt en direktør til vores moderselskab River Online Group.
Du får det overordnede ansvar for alle vores selskaber samt ansvaret for fremtidig udvikling af nye selskaber og systemer. Vi har store planer i udlandet, og vi søger derfor en stærk kommerciel profil med international erfaring til denne stilling.

Vi har planen, vi har ressourcerne, og vi har de bedste folk du kan forestille dig.
Det er faktisk bare dig vi mangler!

Vil du vide mere om stillingen

Synes du at stillingen lyder spændende? Så kan du læse mere hos Human Trust: https://humantrust.dk/c/jobs/adm-direktor-2

Det er også Human trust du skal tage fat på, hvis du har spørgsmål til stillingen,

Der opstår altid spørgsmål

Når man melder en sådan nyhed ud, så kommer der altid en masse spørgsmål fra samarbejdspartnere, kunder og dem som har kendt os i lang tid.
Lad os prøve at besvare nogle af dem her:

Hvad betyder det for mig som kunde?

Det betyder intet for dig som kunde, alt forbliver som det er.
Vi kommer dog til at lægge endnu mere energi i udviklingen af effektive værktøjer, som giver dig bedre service og resultater. Det er jo netop vores mission at udvikle værktøjer, som i sidste ende gør en forskel for dig. Vi fortsætter altså vores rejse mod at være kundernes foretrukne samarbejdspartner.

Hvorfor melder I det offentligt ud?

Det er bestemt ikke normalt at melde en sådan nyhed ud, inden vedkommende overhovedet er fundet. Men nu er vi heller ikke vandt til at følge strømmen 😉

Vi tror på, at ved at melde det ud offentligt, at vi søger en ny administrerende direktør, så kan vi øge rækkevidden og potentielt finde en som er et langt bedre match, end hvis vi blot prikkede dem vi kender på skulderen.

Hvor mange direktører har I egentligt?

Vi har en direktør i Danmark som hedder Lars Juhl, og ham er vi alle mægtig glade for. Lars har været direktør siden 2016, hvor vi meldte nyheden ud om, at Lars overtog lederposten i vores danske selskab. I dag kører River Online Danmark som smurt i olie, takket være Lars og hans team.

Vi har også en direktør i vores tyske selskab River Online GmbH. Han hedder Anders Kühnel, og han er pt. i gang med at vækste River Online GmbH fra 8 til 20 mand  Anders har været direktør med alt hvad det indebærer siden 2018.

Det vi søger er en administrerende direktør (eller koncerndirektør som nogle vil kalde det) til vores hovedselskab River Online Group.
Vedkommende opgaver bliver at arbejde med udvikling af systemer, åbne nye afdelinger i nye lande og stå for internationaliseringen af River Online.
Lars og Anders vil referere til vores administrerende direktør.

Når nu Jesper stopper, skal River Online så sælges?

Nej, det skal aldeles ikke sælges. Vi har rigtig mange mål, som endnu ikke er indfriet og for os har det aldrig drejet sig om penge. Det drejer sig om den forskel vi gør i markedet, hvilket er grunden til, at vi er her. Derfor er vi ikke til salg, for hvem kan sælge sin sjæl? Vi kan ikke 🙂

Hvad nu med River Online DNA´et?

River Online har et helt specielt DNA, det ved alle som er tæt på os. Forsvinder den ikke over tid, når nu kaptajnen står af båden?
Nej, på ingen måde da DNAet gennemsyrer hele virksomheden, og ikke mindst ledelsen samt partnerne, som har været med i mange år.
River Onilnes DNA er helt unik, og består af alle mennesker i virksomheden, ikke af en person. River Online er ikke en person, det er en måde at drive virksomhed på, med hjertet og hjernen på det rette sted.

Hvorfor har I delt jeres selskaber op?

Vi har delt vores selskaber op i mindre dele, fordi vi så fordeler ansvaret kontra at køre en topstyret virksomhed. Det giver agile selskaber og faktisk også selskaber som kan konkurrere med hinanden, det er derfor vi har flere direktører på få ansatte.

River Online Group ApS
River Online ApS
River Online GmbH
Og et nyt selskab som vi kommer nærmere ind på senere på året.

En anden grund er også, at man bliver meget specifik på omkostninger, indtjening og drift. Vi har faktisk haft en del flere selskaber, men fordi de også var selvstændige og ikke kørte optimalt, er de i dag lukket eller solgt fra.

For i fremtiden koncentrerer vi os om det vi er gode til, nemlig at lave online marketing som sparker røv!!!

Hvad skal der ske med River Online?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har et brændende ønske om at blive de bedste, og holde den plads, hvis vi ikke allerede er der 😉
Og vi mener faktisk ikke man kan være de største, og samtidig være det bedste, det er der flere eksempler på i verdenshistorien. Derfor har størrelse aldrig været et mål for os.

Vi har lige nu en størrelse hvor vi gør det helt fantastisk for både medarbejdere, kunder og alle omkring os. Det vil vi fortsætte med.

Men vi kan sagtens åbne flere afdelinger i udlandet i samme størrelsesorden, som har sin egen direktør og bliver driftet som et iværksætterfirma. Derfor er det vores mål for fremtiden at åbne i andre lande og blive mere internationale.

Hvorfor stopper Jesper Riber?

Ja, hvorfor vælger man at stoppe som administrerende direktør i ens egen virksomhed?
Alle vil jo gerne være direktør, ikke?
Nej, direktør er bestemt ikke altid et drømmejob, men det er for det meste ret fedt.

For mit vedkommende er jeg iværksætter, jeg elsker at sætte nye ting i gang, flytte grænser og udvikle virksomheder fra bunden.

Nu har vi 100 % styr på vores driftsforretninger, vi har glade kunder, glade medarbejdere.
Det vi skal i gang med nu, er endnu et laaangt sejt træk.

Det harmonerer ikke med den indre iværksætter i mig, derfor skal jeg finde min soulmate inden for forretningsverdenen, en som kan drive River Online frem internationalt, imens jeg kan hjælpe til som aktiv bestyrelsesformand.

Hvem ejer River Online og hvad skal Jesper Riber så nu?

River Online er stadig ejet af de partnere, som arbejder i River Online, vi har ingen eksterne midler eller eksterne investorer. Jeg (Jesper Riber) er stadig majoritetsejer af River Online, selvom vi efterhånden er 8 partnere.

Jeg vil fortsætte i bestyrelsen som formand, og forbliver en aktiv del af River Online. Jeg kommer til at hjælpe til der hvor mine kompetencer er bedst muligt brugt. Det vil nok med stor sandsynlighed være i udviklingsafdelingen, som mit hjerte slår hårdt for.

Jeg kommer også med stor sandsynlighed til at investere i mindre startups, og bruge tid på at hjælpe dem på vej med deres forretninger.

Og med to små unger derhjemme på 4 og 6 år, som måske er blevet overset lidt de første år, så er der noget der skal indhentes nu. Vi holder meget af at sejle, og det står ret højt på vores private agenda.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse