Skip to main content

Adintelio - Smart Bidding Software

Med Adintelio – Smart bidding software sørger for hele tiden at optimere din markedsføring på Google. Systemet tilpasser hele tiden dine annoncer, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget. Hos River Online har vi udviklet vores egen software til programmatic advertising. Softwaren kan håndtere meget store kampagner. Vi har gennem mange år arbejdet hårdt på vores programmatic ad system som løbende overvåges af profesionelle Google Ads Specialister.

Kreativ og smart bidding software

Vi har været kreative og har fundet nye muligheder i Google Ads API´et, som giver vores software en klar fordel i forhold til de konkurrenter, der er på markedet. Vi vil selv kalde vores software for revolutionerende, i og med den kombinerer flere funktioner, som ikke er set før. AdWords softwaren er blevet udviklet af et hold programmører samt et Google Ads team, som ledes af en tidligere Google medarbejder med stor indsigt i Ads maskinen. Det har givet os en software, der er fleksibel og kan tilpasses de enkelte opgaver.

Det får du med Adintelio:

  • Profitoptimering via Analytics ehandelssproring
  • Konverteringsoptimering via Analytics målopsætning
  • Klikprisjusteering efter konverteringsforhold
  • Klikprisjusteringer udfra annonce position
  • Klikprisjusteringer efter CTR på annoncer
  • Optimering af annoncer via splittesting
  • Profitoptimering udfra assisterede konverteringer
  • Automatisk oprettelse af nye kampagner ud fra konverterende søgeord

Vores team overvåger alt

Vigtigst af alt giver vores Programmatic ads software dig en stigende omsætning, alle ændringer bliver overvåget af vores Google Ads Team, så du hele tiden ved, at dine kampagner overvåges af mennesker. Vores software giver en kontinuerligt vækst og stopper ikke væksten efter 3 måneder, som de fleste andre på markedet, vores case studies viser en kontinuerlig vækst, indtil det maksimale potentialle er nået.

Softwaren afregner ikke nødvendigvis på dit Google Ads spend. Vi har flere forskellige afregningsmodeller, vi skal blot finde den, som passer bedst til din forretning. Kontakt os i dag, for at høre mere om programmatic advertising.

Unik tilpasset til din forretning

Vores system er bygget op, så hele systemet kan tilpasses til den enkelte kundes behov. Hvis du har et bestemt fokus, kan vi tilpasse softwaren, så den varetager dit fokus på bedst mulige måde og skaber værdi for dig.

Du skal min. have 20 konverteringer pr. mdr.

Har du mindre end 20 konverteringer, så fungerer systemet ikke optimalt. Men vi giver ikke op så let, har du derfor færre end 20 konverteringer, bliver du tilknyttet vores manuelle AdWords Team i River Online, som sørger for at dine kampagner når op på 20-50 konverteringer, inden din konto bliver givet videre til vores Programmatic AdWords Team.

Case af webshop kunde

BESØG:

KONVERTERINGSFREKVENS:

OMSÆTNING:

Softwaren har genereret 13.7 millioner kr. i omsætning. Der er brugt gennemsnitsligt 14% til klikpriser for perioden. I starten var spend oppe på 23%, den er nu helt nede på 8%.
Dvs. den omsætning, som webshoppen genererer via Google Ads, betales der 8% til Google i klikpriser. Det er ikke en usædvanlig case for os, vi har gantagne gange gjort det samme for flere af vores andre kunder. Det kræver dog, at kunderne er klar til at øge budgetterne til AdWords, når omsætningen følger med.

Kontakt os for at høre mere

Vi vil gerne give dig et tilbud på Smart bidding, eller lave en Analyse til dig af din Google Ads konto. Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse