Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Yahoo Ads

Yahoo Annoncering


Selvom Yahoo er den mindst brugte søgemaskine i Danmark, betyder det ikke, at det ikke er værd at gøre brug af Yahoo Ads. Yahoo har stadig en del trafik, hvor der er mulighed for at generere mere salg til din virksomhed. En annonce på Yahoo fungerer på samme måde som andre PPC (Pay Per Click) annoncer. Vi opsætter din Yahoo annonce på baggrund af den samme data, som vi bruger, når vi opsætter dine Google AdWords annoncer. Efter vi har opsat en sporingskode på dit website og har sørget for, at relevante kunder guides ind på din side, har vi efter kort tid et overblik over de bedste søgeord. Disse kan vi bruge til yderligere Yahoo markedsføring.


River Online tilbyder Yahoo Ads

Hos River Online sørger vi altid for at holde øje med alle dine annoncer, uanset hvilken platform de er på. Vi sørger for, at de hele tiden kører, som de skal. Er der brug for det, optimerer vi løbende dine Yahoo annoncer, så din investering kan betale sig. Skal dine Yahoo kunder kunne finde dig? Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.


Udfyld formularen nedenfor og få et tilbud på Yahoo Ads, eller ring på 80 600 400

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987