Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Bing Ads

Bing Annoncering


Ud over Google AdWords er Bing Ads værd at overveje, når du vil gøre brug af søgemaskineannoncering. Selvom Google er den mest brugte søgemaskine, så stiger brugen af Bing. Det betyder at flere af dine fremtidige kunder måske findes på Bing, hvilket gør, at du ikke skal ignorere denne platform. Bing annoncering fungerer på samme måde som AdWords, du betaler pr. klik (PPC -Pay Per Click). Når vi alligevel sætter din AdWords kampagne op, så kan vi lige så godt bruge den samme data til at opsætte din Bing kampagne. Vi benytter nemlig, Bing Ads på samme måde, som ved anden annoncering online. Vi opsætter en sporingskode på dit websted og henter relevante besøgende ind på din hjemmeside eller webshop. Efter kort tid har vi et overblik over hvilke søgeord, som fungerer godt, og på disse søgeord baserer vi vores Bing markedsføring.


Bing Marketing er effektivt

En af de største fordele ved Bing Annoncering er, at konkurrencen er betydeligt lavere set i forhold til AdWords. Dette har en positiv indvirkning på den pris, du betaler per klik på din annonce. Derudover giver det dig mulighed for, at annoncere på større mediekanaler, som MSN/Live, Yahoo og Xbox.

Ønsker du at være nummer 1 på Bing, når relevante kunder leder efter dine produkter eller services? Vi er behjælpelige med at opsætte og styre din Bing annoncering, således du ikke går glip af indtægter, fordi nogle af dine kunder bruger en anden platform.


Bestil et uforpligtende tilbud på Bing annoncer ved at udfylde formularen, eller ring på 80 600 400 nu.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987