Vi elsker at skabe resultater!

Vores Team er sammensat af de bedste i branchen, og du er altid i direkte kontakt med specialisten,
som udfører arbejdet for dig. Og specialisten som har ansvaret for dit site, har minimum 5 års erfaring.

 

Det siger kunderne!

 


Vi har benyttet RiverOnline siden starten af 2014 til optimering af vores online handel, både med konverteringsoptimering, SEO og Google AdWords. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og er glade for at bruge nogle friske nørder, som har fødderne solidt plantet på jorden. RiverOnline har under hele samarbejdet levet op til vores forventninger, og leverer stadig øget vækst til vores webshop.

Kim D. Jacobsen, Online Ansvarlig

 RiverOnline har vist os vejen frem og har assisteret os hele vejen gennem relanceringen af Biva.dk som online butik. RiverOnline er nogle gæve jyder med fødderne solidt plantet på jorden. De forstår, at der skal tjenes en krone, før der kan bruges en krone. RiverOnline har formået at starte AdWords op fra bunden, og i dag har vi en to cifret million omsætning fra AdWords årligt med et meget rimelig spend til Google.Vi har i dag topplaceringer på alle søgeord i forhold til SEO og vi får stadig flere. Vi anbefaler med glæde RiverOnline og hele det fantastiske team.

Rune Furbo – Marketing direktør 

 

 


Vi er ovenud glade for at have påbegyndt et samarbejde med RiverOnline. Vi har på de første 30 dage vækstet omsætningen med over 500.000 kr. ved hjælpe af Facebook, SEO og AdWords. Det er nogle vildt dygtige folk, der virkelig kan deres kram. Jeg er rigtig glad for at have valgt RiverOnline som samarbejdspartner, og ser frem til de næste år med vækst.

Erik Torp – Indehaver

 

 

Før var vi ikke fokuserede på online delen af vores forretning, men nu er det anderledes. Efter vi er begyndt at arbejde sammen med RiverOnline, får vi mange flere henvendelser end før fra nettet, og vi vækster ca. 10% hver måned på antallet af leads. En af de største plusser er at de kan forklare os hvad der sker, og hvor vi er på vej hen, på en god og overskuelig måde.
Vi føler os i trygge hænder, og kan i hverdagen mærke væksten. Vi kan kun anbefale drengene fra RiverOnline, de gør det rigtig godt.

Thomas Hansen - Kok og indehaver

 

 

 

Petfoodnord har brugt flere forskellige SEO/SEM bureauer gennem vores 9 års eksistens. Vi har med River Online fundet en god og seriøs partner, der kan løfte opgaven og som ikke sælger eller lover mere end de kan holde. Vi føler virkelig at der bliver lyttet til kundens behov ved River Online, samt at der er en god forståelse for virksomhedens produkter.

Indehaver - Thomas Hugo Møller 

 

 

 

Decorate Shop har siden sommeren 2016 benyttet River Online som digital sparringspartner og som leverandør af Adwords og SEO. Gennem hele forløbet har det været helt tydeligt, at River Online er et perfekt match for os, og vi oplever altid stor imødekommenhed og engagement. Det faglige niveau er – efter vores bedste vurdering – tårnhøjt, og resultaterne er allerede meget tydelige. Vi kan kun give River Online vores allerbedste anbefaling.

PR & Marketingchef - Lilli Sussemiehl

 


Mere vækst hos RiverOnline.dk

Vi ved, at du kun vil bruge os, hvis vi konstant leverer vækst til din forretning. Derfor er det vores mål i et hvert samarbejde, at levere vækst hver måned. 

 

 

 

Glade kunder, kommer ikke af sig selv 

Glade kunder får man kun, hvis man kan levere resultater, og det kan vi. Vores ambitioner er store, og vi forventer det samme af dig.

FÅ ET TILBUD!

  1. Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. Ugyldig indtastning

Uforpligtende

checker  Et tilbud er 100% uforpligtende

checker  Vi gennemgår dit website

checker  Vi analyserer potentialet

checker  Vi opsætter mål i tilbuddet

checker  Vi sender tilbuddet på mail

RiverOnline-ALLE23

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

                    

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -