Her har vores kunder ordet
Få den ærlige mening om at være kunde i River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

 

Vi elsker at skabe resultater!


Vores team er sammensat af de bedste i branchen og du er altid i direkte kontakt med din egen specialist. Vi elsker at arbejde med de nyeste teknologier.
Derfor har vi vores egen udviklingsafdeling, som hele tiden udvikler smarte værktøjer til vores specialister, som er med til at give vores kunder bedre bundlinjer.

Work smarter, not harder!

Hvis du vil arbejde med de nyeste muligheder indenfor online marketing, skal du arbejde sammen med os, for det er os, som udvikler dem.    
                      

           

 

                           

 


 

Det siger kunderne!

  

 


 

 

 


 

 

 


 

 

Vi har benyttet RiverOnline siden starten af 2014 til optimering af vores online handel, både med konverteringsoptimering, SEO og Google AdWords. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og er glade for at bruge nogle friske nørder, som har fødderne solidt plantet på jorden. RiverOnline har under hele samarbejdet levet op til vores forventninger, og leverer stadig øget vækst til vores webshop.

Kim D. Jacobsen, Online Ansvarlig

 
RiverOnline har vist os vejen frem og har assisteret os hele vejen gennem relanceringen af Biva.dk som online butik. RiverOnline er nogle gæve jyder med fødderne solidt plantet på jorden. De forstår, at der skal tjenes en krone, før der kan bruges en krone. RiverOnline har formået at starte AdWords op fra bunden, og i dag har vi en to cifret million omsætning fra AdWords årligt med et meget rimelig spend til Google.Vi har i dag topplaceringer på alle søgeord i forhold til SEO og vi får stadig flere. Vi anbefaler med glæde RiverOnline og hele det fantastiske team.

Rune Furbo – Marketing direktør 

 


 

Vi er ovenud glade for at have påbegyndt et samarbejde med RiverOnline. Vi har på de første 30 dage vækstet omsætningen med over 500.000 kr. ved hjælpe af Facebook, SEO og AdWords. Det er nogle vildt dygtige folk, der virkelig kan deres kram. Jeg er rigtig glad for at have valgt RiverOnline som samarbejdspartner, og ser frem til de næste år med vækst.

Erik Torp – Indehaver

 


 

Før var vi ikke fokuserede på online delen af vores forretning, men nu er det anderledes. Efter vi er begyndt at arbejde sammen med RiverOnline, får vi mange flere henvendelser end før fra nettet, og vi vækster ca. 10% hver måned på antallet af leads. En af de største plusser er at de kan forklare os hvad der sker, og hvor vi er på vej hen, på en god og overskuelig måde.
Vi føler os i trygge hænder, og kan i hverdagen mærke væksten. Vi kan kun anbefale drengene fra RiverOnline, de gør det rigtig godt.

Thomas Hansen - Kok og indehaver

 


 

Petfoodnord har brugt flere forskellige SEO/SEM bureauer gennem vores 9 års eksistens. Vi har med River Online fundet en god og seriøs partner, der kan løfte opgaven og som ikke sælger eller lover mere end de kan holde. Vi føler virkelig at der bliver lyttet til kundens behov ved River Online, samt at der er en god forståelse for virksomhedens produkter.

Indehaver - Thomas Hugo Møller 

 


 

Tidligere har der ikke være så stor fokus på online-markedsføring i NILLES REJSER, så da vi begyndte samarbejdet med River Online med SEO, var vi mere eller mindre på bar bund.
Det er vi ikke mere! River arbejder yderst professionelt og står altid til rådighed med løbende sparring og rådgivning, og sammen har vi fået igangsat rigtig mange projekter.
Næste skridt er Google Ads, som vi har store forventninger til. Vi kan kun anbefale "nørderne" fra River Online.

Lotte Nygaard, marketingansvarlig NILLES REJSER

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987 -