Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Analyse af din Hjemmeside

Hos RiverOnline ønsker vi at yde den bedste service. Derfor laver vi en gratis hjemmeside analyse af dit websted. En website analyse kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor du skal sætte ind. Når vi analyserer din hjemmeside går vi i detaljer, samtidig med at du får et simpelt overblik over hvordan din side performer på SEO, Google Ads og på Facebook.

 

SEO overblik

Når vi laver analysen for dig, får du et detaljeret overblik over hvilke URL (sider) du har placeringer på, og samtidig kigger vi på hvilke søgeord du har, og hvordan hver enkelt side er optimeret. Denne del er til de mere nørdede, men Stamanalysen giver et godt og solidt overblik over alle dine søgeord, som har placeringer på Google.

Dit website skal være 100% optimeret

For at få flest mulig kunder via din hjemmeside, kræver det, at din hjemmeside er så godt optimeret som overhovedet muligt. Ved blot at hæve en konvertering fra 1% til 2% kan du fordoble antallet af dine henvendelser og dermed dine kunder. Konverteringsoptimering sker ikke kun ved ændring på din hjemmeside, faktisk er indgående trafik den største optimeringsmulighed i forhold til at hæve konverteringen. Vores erfaring er at vi i de fleste tilfælde kan hæve konverteringsraten af en hjemmeside med 100% ved at sørge for at få den rigtige trafik ind, samtidig med at vi arbejder med konverteringsoptimering af selve siden.

Rapportering og løbende arbejde

Når du får din analyse kan du hvis du ønsker det, vælge os som samarbejdespartner, det er selvfølgelig helt op til dig. Hvis du er kunde hos River Online får du hver måned en rapport over det vi laver for dig, men du får også et login til vores kundecenter hvor du kan se alt hvad vi laver for dig. Du kan se dine placeringer på Google dag for dag, samt en arbejdslog af de ting vi laver for dig. Du kan kort sagt følge med i alt arbejdet 24/7 365 dage om året.

Lad RiverOnline analysere din hjemmeside

Når vi analyserer din hjemmeside, finder vi frem til, hvilke parametre der skal laves bedre, for at få flere henvendelser eller mere salg. I vores gratis analyse modtager du et log ind, hvor du kan se alt fra links til dit websted, samt placeringer på Google. Herudover kommer vi med anbefalinger, til forbedringer på din hjemmeside, som kan forhøje din konvertering.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer