HEAD OF SEO & PARTNER

Alder:
Erfaring:
Område: SEO
Lokation: Aalborg, DK

Kristian er vores Head of SEO, der siden River Online Aalborgs start har ført kunder til tops på Google. Kunderne elsker hans jordbundne nordjyske sind, da han både er ærlig, kærlig og klog. For klog det er han! Han jonglerer med svære begreber som response-koder, canonical, hreflang og .htaccess, som han uden problem får forklaret hans kunder på en god og overskuelig måde.

Hos Kristian er humøret altid højt, hvor vi elsker at høre hans rungende glædeslatter på kontoret flere gange om dagen. Det er også Kristian, der ivrigt råber: JA!! Hver gang hans kunder får en ny og bedre placering på Google. For Kristian elsker at se hans kunder få succes, derfor går han ofte den ekstra mil, hvis han kan se at kunden har brug for hjælp med sidens hastighed, brugervenlighed eller noget helt andet.

Kristian er på hjemmebane når det kommer til den tekniske del af søgemaskineoptimering, og har hjulpet mange kunder tilbage på ret kurs, når korthuset er væltet, om det skyldes en uduelig programmør eller der er skiftet CMS uden de rette anvisninger.

Tidligere kommer Kristian fra en stilling i et rejsebureau, hvor han var SEO ansvarlig og deltidsprogrammør i IT afdelingen. Endnu længere tilbage i karrieren programmerede han mobiltelefoner til Nokia, men her er vi tilbage i tiden hvor Nokia 6500 slide udkom.

Udover at være partner i River Online, så danner han også par med Tina, som han blev gift med i 2015. De har et skønt hus i kystbyen Sæby, hvor han bruger hans fritid på håndværkerprojekter og i hjemmebiografen. Derudover er han trofast fan af Frederikshavn White Hawks, hvor han ofte er at finde til diverse kampe.

Med Kristian som din SEO specialist er du sikker på, at din side får en stor gennemgang, der sikrer dig en bedre placering på Google.

Artikler skrevet af Kristian