SEO

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!


100% målbar optimering


Vil du have flere kunder med SEO? Med Search Engine Optimization får du flere kunder uden at skulle betale pr. klik. Søgemaskineoptimering konverterer bedre end nogen anden markedsføringskanal, og det giver de største afkast over tid. Det er alt afgørende, at der bliver lavet en komplet strategi, som dækker alle aspekter for at få succes, Teknisk optimering, omtale, links og god solid on-page optimering som er tiltænkt brugerne. 
Hos RiverOnline.dk har vi mange års erfaring, vi er derfor et sikkert valg, når du skal vælge et seo firma. Vores erfaring sikrer dig kvalitet, professionelt arbejde, og vigtigst af alt, den bedste rådgivning.


SEO bureau, som giver dig mere! 

Når du får gode placeringer på søgemaskinerne, stiger din omsætning.
Med den helt rigtige seo hjælp får du bedre placeringer på Google! 
Det giver dig flere besøgende, hvilket resulterer i en større indtjening.
På rejsen mod de gode placeringer, er det vigtig at du føler dig tryg. 
Hos os får du løbende rapporter, og du kan selv følge med 
24/7 i vores kundecenter, når det passer dig.


 


Links er en stor del af søgemaskineoptimering!

At få flere links til din hjemmeside eller webshop er stadig en meget stor del af søgemaskineoptimering.
Uden linkbuilding ved Google nemlig ikke, hvor stor værdi din side har. Med linkbuilding, pressemeddelelser og 
Outreach linkbuilding skaber vi flere links på den helt rigtige måde. Du kan læse mere om linkbuilding her.

Hos River Online går vi forrest, vi er innovative og tænker altid et skirdt frem. i 2016 lancerede vi vores eget system til outreach linkbuilding, Weablog.com.
Med denne service, sikrer vi hver dag at flere tusinde rigtige bloggere står klar til at skrive om netop din virksomhed.
Kvalitets links er den eneste rigtige vej til gode placeringer, og vi har alle typer af bloggere og sites i vores store netværk.

 


Konverteringer er det vigtigste!

Når vi laver søgeoptimering for dig, er det vigtigste for os, at du tjener flere penge. Vores mål er,
at du sælger mere ved hjælp af søgemaskineoptimering. Derfor opsætter vi  altid mål og salgssporing op,
Når vi laver seo optimering for dig, så kan du altid se, hvor meget du omsætter  for gennem organisk Google (ikke betalte klik). 

 


6 Step strategi - Som sikrer dig kvalitet

 

seo optimering

 Få en gratis SEO analyse - Udfyld formularen

Vil du også have gode placeringer på Google? Så gør som mange andre har gjort det før dig - få et tilbud af os.
Hele vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig, og vi vil elske din udfordring.
Vil du gerne selv prøve kræfter? Så se vores Gratis SEO Tips her

  

Cases - Hvordan får du succes?


Vi har foretaget mange undersøgelser for at se, om vi kan finde ud af, hvorfor mange virksomheder ikke lykkes med deres søgemaskineoptimering, og du får svaret her!

Når vi i RiverOnline får en ny kunde, bliver vi altid spurgt: ”Hvornår virker S E O?” Sandheden er, at det er rigtig svært at svare på, og at det er individuelt. For hvad er dit succeskriterie? - 10 besøg pr. måned, eller 100 henvendelser pr. måned? Søgeoptimering er en organisk proces, og derfor er det muligt at lave en kontinuerlig vækst med optimering, men det går langsomt.

Vi siger som regel, at der går 3-9 måneder, før man kan begynde at se resultater. Dvs. en stigning i besøgsantal og et par ekstra henvendelser - ikke noget voldsomt. Men de fleste forbinder succes, med rigtig mange henvendelser, og det tager rigtig lang tid at lave med organisk optimering, og derfor skal du have is i maven, når du arbejder med det.

Men hvorfor er det, at folk ikke har tålmodighed nok? Det er nok meget simpelt, vi vil alle se resultater her og nu, og allerhelst mirakler inden for meget kort tid. Men så er det bare ikke vejen frem, det tager lang tid, men til gengæld kan du virkelig også høste mange frugter, hvis du giver det den tid, som det skal have.


Udviklingen er langsomt, men belønningen er stor!

Hvis du til forskel tager en avisannonce, så får du resultaterne af den, næsten med det samme, det giver bare ikke ret mange resultater, men de kommer trods alt med det samme. Det gør resultaterne ikke når du får lavet søgeoptimering. Der er rigtig mange forklaringer på, hvorfor søgemaskineoptimering tager lang tid, og jeg vil prøve at give dig en af de mest simple her: 

Google er ikke interesseret i, at du kommer op med alle dine søgeord, på få måneder. Google er jo i det hele taget ikke interesseret i, at man optimerer for meget med deres søgeresultater, og det er en af grundene, hvorfor det tager lang tid. Man kan godt bygge 2000 links (på den rigtige måde) og lave alt on-page på en gang, men når man laver 2000 links på en gang, bliver Google mistænksom, da man jo ikke må lave links, i forhold til deres retningslinjer, og derfor skal vi tage det stille og roligt med denne del. På den måde bliver det naturligt og rigtigt, og så tillader Google det, uden problemer. 

Rigtig mange oplever, efter et par måneder med opgang, at det går lidt tilbage, og det forskrækker en del, og så stopper man med at lave det, fordi det er det letteste. Men det er ikke det rigtige at gøre. Man skal have is i maven og blive ved, for der kommer nemlig op og nedgange, som i enhver anden del af livet.

Her kan du se en graf over en organisk udvikling med søgeoptimering, som er naturlig opbygget over 3 år, og som i dag genererer over 50-100 leads til virksomheden hver måned, på ordre mellem 20-500.000 pr. stk. 


PLACERINGER OPNÅET PÅ GOOGLE:

søgemaskineoptimering

BESØGSANTAL FRA GOOGLE:

seo
Dette er det samlede besøgsantal målt pr. uge, som kun kommer fra Google Organic i perioden på 3 år.

MÅL FRA GOOGLE

bedste seo firma
Dette er det samlede antal mål (konverteringer) målt pr. uge, som kun kommer fra Google Organic i perioden på 3 år. 
(i første kvartal 2015 er der lavet en ændring i formularen på kundens side, som gør at de får lidt færre henvendelser, men flere med høj kvalitet)

Graferne taler for sig selv, og man kan tydeligt se, hvordan tingene hænger sammen. Og det er ikke et enkeltstående tilfælde. 90% af alle vores kunder, som har været kunde i over 1-2 år, har oplevet det samme. Men det kræver, at man stoler på sin partner, og har is i maven.

Hvis du skal have succes med søgeoptimering, skal du vælge en partner, som du tror 100% på, og så skal du holde fast i dem, både i medgang og i modgang. Så har du rigtig gode chancer for at få succes med søgemaskineoptimering.

 Få en gratis analyse - Prøv vores 360 Analyse

Vil du selv prøve kræfter med optimering? Så se nærmere på vores SEO Tips.FÅ EN GRATIS ANALYSE!

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -