Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
seo

Er vi bedst til SEO?

Det er et virkelig godt spørgsmål og det er faktisk kun vores kunder der kan svare dig på det. Du kan evt. se nogle af vores kundereferencer her. eller se anmeldelser på Trustpilot og på Facebook. Du kan også spørge i dit netværk da mange kender os i forvejen og ved hvad vi står for.

Vi arbejder målrettet med innovation af søgeoptimering. Vi udvikler selv værktøjer, systemer og har et stort udviklerteam, som finder nye effektive måder at arbejde med SEO optimering på. Vi har en fantastisk kultur som tiltrækker dygtige og engagerede folk. Vi headhunter vores seo konsulenter, da vi derved kan finde de absolut bedste og de laver altid de bedste resultater. Kort sagt, vi brænder igennem! Og giver alt hvad vi har i os, for at levere det bedste til dig.

 

Hvad er søgemaskineoptimering?


SEO står for betegnelsen search engine optimization og på dansk kalder vi det søgemaskineoptimering. Det betyder, at man arbejder med forskellige elementer på sit website, for at tilpasse det til Googles retningslinjer, så websitet bliver synligt på Google. Men synlighed er en ting og topplaceringer er noget andet.

Når man skal have topplaceringer med søgeoptimering, så skal man arbejde med alle aspekter i søgemaskineoptimering. Det kan som hovedregel deles op i 3 dele. On-page optimering som er alle tekster på dit website, teknisk SEO som omhandler alle de tekniske aspekter som f.eks. hastighed (prøv Page Speed Insights), indeksering, duplicate content og at koden skal være rigtig i forhold til Googles retningslinjer. Det sidste er linkbuilding, som er links fra andre sider til din side.

Vi kommer mere i dybden nedenfor, men nu har du en god grundforståelse for hvad SEO er.

Vi har også skrevet lidt om Teknisk SEO optimering

 

Hvordan laver vi SEO?


 Vores crawler går i gang, når du udfylder vores 360 analyse

Det første der sker, når du udfylder vores 360 formular er, at vores egen crawler ( INFO: En crawler er en "maskine" som gennemgår nettet for bestemte informationer. Google har f.eks. en crawler (eller spider), som gennemsøger nettet for information. Den information den finder, kan du efterfølgende søge i på Google ) går i gang med at gennemgå alt dit on-page og alle indgående links på dit website.

Vores Crawler finder:

Alle de søgeord, som du er synlige på, på Google, hvilken position de har og hvor mange mennesker der søger på dem hver måned mm.
Alle title tags på dit website og deres udfordringer, som fx længde og om søgeordet står i title tagget. (INFO: Et title tag er din overskrift på et Google søgeresultat. Du kan altid finde dit title tag ved at holde musen over tappen i din browser)

Vi finder også ud af, hvor meget tekst der er på dine sider, om det er nok eller for meget og hvor stor ordtæthed (INFO: Ordtæthed er det antal gange dit søgeord står på siden, i forhold til længden af din tekst. Ordtæthed angives altid i procent) er på siderne. Vi kontrollerer selvfølgelig også for H1 og H2 overskrifter ift. om de rigtige søgeord står i dem.
Vi tjekker alle indgående links på alle dine sider og vi ser også på, hvilke ankertekster (INFO: En ankertekst er den tekst som et link består af, når den linker over til din side. F.eks. er "gratis seo guide" en ankertekst) der står i disse links.

Når vores crawler er færdig med at samle alle data, sender den en besked til vores SEO eksperter. De går nu i gang med at tjekke dataene og arbejder videre på de tekniske aspekter på dit website som ikke automatisk kan tjekkes, uden at gå på kompromis med kvaliteten, for det gør vi ikke.

Vores rådgivere laver nu en rapport til dig, hvor du får alle data serveret i et visuelt lækkert overblik med en rating på hvert punkt, men også med en samlet rating af performance på dit website. Så hvis du bliver helt forvirret af ovenstående, så er det samlede overblik det rigtige sted at starte og så gennemgår vi altid gerne de mere tekniske dele af analysen.

Når du bestiller en analyse hos os, får du det store overblik, samt et tilbud på at udbedre det som ikke er godt nok. Du kan bestille en anlayse i bunden af siden, eller på vores 360 analyse.

 

 

 

 

Hvordan får vi overblik over dit SEO?


Vores eget udviklede system gør SEO overskueligt

 

Det har altid været meget svært for specialister at samle alle tråde i SEO. For på et website med bare 100 sider, er der enormt mange parametre man skal holde øje med. Som f.eks. title tag, tekst, længde på tekst, ordtæthed af søgeord, indgående links, ankertekster, både fraser og direkte. Og på hver enkelt side er der oftest over 10 søgeord, mange gange flere.

Der er så mange parametre på et website, at det er umuligt at overskue det hele, det kan ikke lade sig gøre som menneske. Derfor byggede vi et system til at håndtere alle de data på en smart og effektiv måde.

Når vores specialist modtager dig som kunde, så starter de vores crawler op. Den går i dybden og finder ALLE de vigtigste parametre på dit website. Når den er færdig så strukturerer den det hele i lister for vores konsulenter og med farverne gul, grøn og rød, kan vi lynhurtig danne os et overblik, over hvor vi skal sætte ind for at skabe resultater.

Listerne kan prioriteres, så vi får de største og vigtigste søgeord først, eller måske dem som lige mangler 5 minutters
arbejde for at blive godt placeret på Google. Det er vores måde at løse en omfattende SEO opgave på og det kalder vi Smart SEO System.

 


Visningen her, er ikke udgaven vi arbejder på. Udgaven vi bruger inhouse, er mere kompleks, denne version er den som vises på analysen du kan bestille.

 

Smart SEO System gør det muligt for os at skabe et overblik over en kompleks opgave i et omfang ingen andre kan, uden brug af mange timer og exel ark. Vi ved hvor vi skal sætte ind med det samme når vi starter og det giver dig hurtigere resultater.

Der er mange fordele når du vælger et SEO bureau som os. Vores Specialister har de bedste værktøjer tilrådighed, vi sparrer med hinanden om udfordringer og vi har alle sammen mange års erfaring, som gør den helt store en forskel, når du skal ligge i toppen på Google.

 

 

Hvordan hænger søgeord og content sammen?


Vores content software regner alt ud

 

Vi ligger utrolig stor fokus på content marketing i vores arbejde, da godt kvalitativt content flytter placeringer, som indeholder dine søgeord og samtidig er til gavn for dine kunder. 

Når vi gennemgår din analyse, kan vi lynhurtigt se, hvor du mangler tekster og hvor mange gange dine søgeord skal indgå. Den bedste måde at sikre gode og mange resultater, er ved at levere godt content. Derfor har vi udviklet vores eget content system, hvor vi kan bestille tekster hos mere end 50 dygtige tekstforfattere, som er ansat hos os. Derfor har vi ingen fordyrende mellemled, ingen lange ventetider og vi er i fuld kontrol med kvaliteten af dine tekster.

Systemet kontrollerer automatisk, hvor mange gange søgeordene skal indgå, så vi holder den rigtige ordtæthed (INFO: Ordtæthed er den densitet dine søgeord har, i forhold til længden af din tekst. Har du f.eks. dit søgeord med 1 gang på 100 ord, er din ordtæthed 1%). Systemet finder også selv ud af, hvor lange dine tekster skal være og hvor mange forskellige søgeord vi skal have med. Længden af dine tekster varierer meget i forhold til konkurrence, samt hvor mange søgeord du skal have på siden. 

Kun de bedste tekstforfattere får lov til at arbejde hos os. Vi kontrollerer løbende de tekster som bliver skrevet, om de overholder ordtætheden, længde, stavefejl og har den helt rigitge ordlyd, som passer til dit website og til dine kunder. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at dine tekster er i orden.

 

Linkbuilding og omtale


Læs alt om linkbuilding, outreach og omtale via bloggere her

 

 

Sådan laver rapporterer vi


Vi rapporterer hver måned

Vi rapporterer til vores kunder 1 gang pr. mdr. Uanset om det er Google Ads, SEO optimering, Facebook eller noget andet. Men det er som hovedregel dig selv, som bestemmer hvor mange gange du ønsker afrapportering. Vi har nogle kunder, som ønsker at få rapporter flere gange pr. mdr. og nogle andre som ønsker at vi kommer ud til dem en gang i måneden. Vi laver et setup som passer ind i din hverdag.

Hver gang du modtager en rapport fra os, ringer vi til dig efterfølgende for at gennemgå rapporten med dig. Det er vigtigt for os at du forstår hvad tallene betyder og hvordan vi ser den fremtidige udvikling af dit website. Vi holder selvfølgelig udover det løbende dialog gennem hele måneden, omkring alle tiltag vi laver. 

Følg med i vores kundecenter 24/7

I vores online kundecenter kan du også selv følge med 24/7. Vi giver dig som noget af det første når du starter som kunde hos os adgang til kundecenteret og her kan du selv følge dine placeringer, omsætning og meget mere dag for dag.

Vi noterer alt vores arbejde i arbejdslogs

Vi har intet at skjule og du betaler kun for de timer vi bruger. Derfor noterer vi alt vores arbejde i arbejdslogs. De lister kan du altid få udleveret, eller få dem løbende sammen med rapporten, hvis du ønsker det.

Hos os er det en naturlig del af vores arbejde og det er integreret i vores systemer, så vi hurtigt og nemt får skrevet de ting ned, vi laver for dig.

Kontakt os for at høre mere


Vi kan meget bedre rådgive dig og meget bedre hjælpe dig med at finde den rigtige løsning hvis du kontakter os. Den bedste måde at gøre det på, er at udfylde vores formular med dine informationer, så har vi nemlig alt vi skal bruge for at sætte os ordentligt ind i din webshop eller hjemmeside og herefter ringer vi til dig.

Se også vores Gratis SEO Tips her

 

 

Case med organisk vækst


Her kan du se en graf over en organisk udvikling med søgeoptimering, som er opbygget over 7 måneder. Dette er en case, hvor det er gået hurtigt. Når du skal have lavet SEO, skal du tage højde for at det kan tage op til 2 år, at opnå det man gerne vil, alt afhængig af, hvilke søgeord der skal arbejdes med og hvor mange der er.

 

PLACERINGER OPNÅET PÅ GOOGLE: 

 

 

 

 

 

BESØGSANTAL FRA GOOGLE:


 

 

 

 

OMSÆTNING FRA GOOGLE


 

 

 

 

 

 

Grafer taler altid deres eget sprog, og det er ikke et enkeltstående tilfælde.

90% af alle vores kunder, som har været kunde i over 1-2 år, har oplevet det samme med søgeordsoptimering. Men det kræver, at man stoler på sin partner og har is i maven.

Hvis du skal have succes med søgeoptimering, skal du vælge en partner, som du tror 100% på og så skal du holde fast i dem, både i medgang og i modgang.

Så har du rigtig gode chancer for at få succes med søgemaskineoptimering.

 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987