Skip to main content

SEO & Generelle Tools

Hos River Online arbejder vi sammen med vores kunder om SEO. Nogen ønsker selv at lave en stor del, mens andre overlader det hele til os. For at gøre det lettere for vores kunder (og andre online nørder), som selv ønsker at lave online marketing, har vi oprettet disse værktøjer, så man hurtigere får et overblik over de tekster, man skriver, de titles som skal forfattes, og meget mere.

Har du spørgsmål til vores tools eller SEO generelt, er du meget velkommen til at tage fat på os. Vi er altid friske på at hjælpe dig, uanset om dit problem er lille eller stort. Vi finder altid en god løsning, så du kan komme videre og løse dine ting. Ring til os på 80 600 400, hvis du ønsker en snak med os, eller send os en mail ved at udfylde formularen.

Title Tag Optimizer

Tilpas dine title tags og meta descriptions på dit website

Prøv her

Rank Tracker

Se hvor du er placeret på Google og Bing.

Prøv her

Redirect Checker

Tjek din side for “døde” links

Prøv her

SEO Ikoner

Få symboler og ikoner til din SEO

Prøv her

URL-Builder

Optimér din tracking i Google Analytics.

Prøv her

Word Counter

Simpel optælling af dine ord.

Prøv her

Text Spinner

Find nemt synonymer for dine ord

Prøv her

ROAS-Beregner

Beregn nemt dine kampagners indtjening.

Prøv her

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse