Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
DATADREVNE ANALYSER
Få analyseret dit SEO, Google Ads og Facebook gratis

Gratis 360°Analyse af din online marketing

Ønsker du at sætte skub i din virksomheds online tilstedeværelse? Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over hvor vi kan optimere bedst muligt. Hvor det er muligt analyserer vi på tidligere tiltag og kommer med anbefalinger til hvordan du kan positionere dig endnu bedre end du gør i dag.

Med vores 360° analyse kan du vælge at få analyseret både dit SEO, Google Ads og Facebook.

Det er helt uforpligtende og gratis.

⇩ UDFYLD OG FÅ 360° ANALYSEN TILSENDT ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

En god forretningsmodel er ikke nok


Uanset hvor god din forretningsmodel er, hvor attraktive dine produkter er og hvor tilfredse dine eksisterende kunder er, vil du ikke kunne videreudvikle din virksomhed, hvis du ikke bliver fundet af nye potentielle kunder. Vi er selvfølgelig klar over, at online markedsføring kun er en del af det samlede billede, og at mund-til-mund markedsføring, klassiske reklamer og andre former for markedsføring også er vigtige. Ikke desto mindre tror vi på styrken ved online markedsføring, og at vi kan synliggøre hvordan din virksomhed kan gøre det endnu bedre end i dag.

forretningsmodel
ContentIsKing

SEO / PPC / SoMe – det er her det gælder


Bliv klogere på alle de muligheder du har indenfor online markedsføring ved at læse videre her på vores hjemmeside hvor du kan læse om alle de produkter vi tilbyder. Det er klart, at resultaterne for din virksomhed vil blive bedst, hvis vi afdækker alle behov, forventninger mm. i dialog med dig, samt aftaler hvor vi skal holde fokus baseret på de resultater afdækker.

360° analyse – hvad betyder det konkret?


I den indledende analyse ser vi meget konkret på dine tidligere online markedsføringsaktiviteter. Vi analyserer din side i henhold til SEO-kriterier, ser på din eksisterende Google Ads-konto og laver anbefalinger til aktiviteter på Facebook og eventuelt andre sociale medier. Den indledende analyse samt dialogen om de resultater vi finder, er naturligvis gratis for dig. Dette tilbyder vi, fordi vi er overbeviste om at samarbejdet kun giver de ønskede resultater, hvis vi starter med de rette betingelser og laver en grundig forventningsafstemning.

360
SEO

✓ SEO Analyse


Vi går forrest i branchen, og har selv udviklet vores eget SEO Analysesystem. Det giver dig et komplet overblik over hele din online performance på Google. I vores gratis SEO analyse, analyserer vi alle dine placeringer på Google og giver dig en samlet score. Du får dermed nemt overblik over, hvor du skal sætte ind og hvor du gør det godt.
Udfyld domænet i formularen for at få en gratis SEO Analyse.

✓ Google Ads Analyse


Lad os finde uudnyttede muligheder  i din opsætning. River Online er Google Premier Partner og omsætter årligt for et 3-cifret millionbeløb hos Google. Vi arbejder altid med profitoptimering, dvs. visninger og klik er vores målepunkter. For os drejer det sig om hvor mange ordrer du får!
Indtast dit Google Ads ID i formularen, for at få en Google Ads analyse.

Google Ads

FB Button

✓ Facebook Analyse


Med vores Facebook analyse får du et overblik over de muligheder, der findes inden for Facebook annoncering, som passer til nøjagtig din forretning. Dvs. at vi gennemgår din Facebook konto, din virskomhed, og finder ud af, hvilken målgruppe der passer bedst til din forretning.
Indtast din Facebook URL og få en Facebook analyse.

 

✓ Tilbud med anbefalinger

Inden vi sender analysen til dig, kigger vi dataene igennem og kommer med vores anbefalinger. Du får sammen med vores anbefalinger et tilbud, så du ved hvad det koster at få os til at lave det for dig. Har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på 80 600 400. Det er gratis og uforpligtende at få analysen.

Ønsker du kun en SEO analyse, udfylder du blot website. Ønsker du en komplet analyse af hele din online profil, udfyld da alle felter.

⇩ UDFYLD & FÅ ANALYSEN TILSENDT ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987