Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
DIGITAL MARKETINGSTRATEGI
Få kompetent sparring som flytter din virksomhed digitalt

Få en digital marketingstrategi som sparker ...!

I 2021 vil flere virksomheder fokusere på digital marketing. Vi har allerede set en stigende vækst de sidste mange år og 2021 bliver ikke anderledes. Virksomhederne vil bruge flere penge på digital marketing fordi det virker, og vigtigst af alt fordi alt kan spores ned til mindste detalje. Forbrugerne bruger også flere penge online, og flere og flere køber nærmest alt på nettet. Derfor skal du være online, og du skal have en skudsikker strategi for at fange dine kunder.

Vi har lavet digitale strategier i årevis

En digital strategi som virker skal være simpel, nem at udføre og indeholde de kanaler som giver størst afkast og rækkevidde. Når vi hjælper virksomheder med at finde frem til den rette digitale strategi, sætter vi os grundigt ind i virksomhedens kultur, drift og markedsføring. Det er vigtigt for os at kende din virksomhed, så vi kan hjælpe på en måde, som passer jer.

Få en digital strategi der skaber resultater!

Alle er til stede på digitale kanaler i dag. Både virksomheder og forbrugere og i stort set alle aldersgrupper. Der bliver også brugt flere og flere penge online. Det er derfor det bedste sted at brande sin virksomhed og sælge sine produkter. Men for at lykkes med at skabe effektiv branding og direkte salg på online platforme kræver det en strategi, som giver mening! Når strategien først er i hus, så kan du godt glæde dig til konverteringerne!

Men skal du bruge Facebook? LinkedIn? Google annoncer? Eller noget helt fjerde? Der er ingen idé i at opnå en stor rækkevidde online, hvis det ikke er relevante forbrugere, der rammes! Vi hjælper med en digital strategi, som bliver udarbejdet på baggrund af din virksomhed og netop din type af kunder. Det betyder, at strategien sætter fokus på, hvem dine kunder er, deres købemønstre og hvor de er tilstede digitalt!

Vi udarbejder en digital strategi som giver mening

Din strategi i det digitale landskab skal være simpel. Det skal være nemt at udføre den, og den skal fokusere på netop de platforme, hvor der er størst chance for, at du får et godt afkast.

Vi har mange års erfaring med at udarbejde digitale strategier for virksomheder i alle typer brancher. Når vi hjælper dig med dine udfordringer, har vi derfor fokus på at udforme en strategi, som giver mening i netop din branche. Sælger du produkter, som typisk er et impulskøb? Så giver det mening at have et stort fokus på direkte salg online. Forhandler du derimod produkter, der snarere er et overvejelseskøb? Her er det bedre at fokusere på langsigtet branding, der enten får dine kunder ind i butikken eller ind på din hjemmeside igen om nogle måneder.

En af fordelene ved digitale platforme er også, at man kan foretage effektiv sporing. På den måde kan man finde frem til, om ens strategi på de digitale medier rent faktisk virker. Ligeledes får du også et utrolig godt overblik over, hvad du får for dine penge. For hvem gider bruge penge på markedsføring, uden at der følger konverteringer med?

Er du klar til at bevæge dig online med din virksomhed? Er du allerede online? Men mangler du en solid strategi, som kan hjælpe dig i mål med at realisere digitale salg? Kontakt os i dag, og få en snak med vores digitale strategi eksperter!

Vi lægger vægt på salg og branding

Vores største fokus er altid salg, men branding er også en stor del af en digital strategi. Mange glemmer ofte branding og fokuserer blot på salg, hvilket kan være farligt. Branding er virkelig vigtigt, hvis man  vil skabe kontinuerligt salg og en høj salgsrate på websitet. Vi ved, at flergangseksponeringer af annoncer virker, og derfor fokuserer vi på at få så mange eksponeringer til den rette målgruppe som muligt. For måske skal den ene af dine kunder ikke bruge dit produkt lige nu, men i stedet bruge det om X måneder, og når den tid kommer og de skal træffe deres valg på Google, giver brandingen værdi for dig, da tiltrækningskraften er større når dit brand er kendt.

Når det så er sagt, så er vores fokus altid salg og konvertveringer. Branding hjælper dig ikke, hvis det ikke konverterer. Derfor måler vi altid vores effekt på salg og konverteringer, det giver dig den største tryghed, da du nøjagtigt ved hvor meget du får tilbage for hver krone du bruger.

Hvad siger vores kunder?

 

 

Lad os hjælpe dig med en digital strategi

Når vi hjælper vores kunder med digitale strategier, starter det altid med en snak om jeres virksomhed. Hvor vil I gerne hen, hvilke muligheder har vi, og hvilke strategier har I tidligere kørt. Vi skal lære jer at kende, så vi kan hjælpe bedst muligt.

Lige nu tilbyder vi at hjælpe med din digitale strategi for 2021. Det eneste vi beder om er at få lov til at give dig et tilbud på udførelsen af den digitale strategi. Det er helt op til dig, om du vælger at tage imod det.

Udfyld formularen og få gratis input til din digitale strategi

  1. (*)
    Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. (*)
    Ugyldig indtastning
  4. Ugyldig indtastning
Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987