Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
DIGITAL MARKETINGSTRATEGI
Få kompetent sparring som flytter din virksomhed digitalt

Få en digital marketingstrategi som sparker ...!

I 2020 vil flere virksomheder fokusere på digital marketing. Vi har allerede set en stigende vækst de sidste mange år og 2020 bliver ikke anderledes. Virksomhederne vil bruge flere penge på digital marketing fordi det virker, og vigtigst af alt fordi alt kan spores ned til mindste detalje. Forbrugerne bruger også flere penge online, og flere og flere køber nærmest alt på nettet. Derfor skal du være online, og du skal have en skudsikker strategi for at fange dine kunder.

Vi har lavet digitale strategier i årevis

En digital strategi som virker skal være simpel, nem at udføre og indeholde de kanaler som giver størst afkast og rækkevidde. Når vi hjælper virksomheder med at finde frem til den rette digitale strategi, sætter vi os grundigt ind i virksomhedens kultur, drift og markedsføring. Det er vigtigt for os at kende din virksomhed, så vi kan hjælpe på en måde, som passer jer.

Vi lægger vægt på salg og branding

Vores største fokus er altid salg, men branding er også en stor del af en digital strategi. Mange glemmer ofte branding og fokuserer blot på salg, hvilket kan være farligt. Branding er virkelig vigtigt, hvis man  vil skabe kontinuerligt salg og en høj salgsrate på websitet. Vi ved, at flergangseksponeringer af annoncer virker, og derfor fokuserer vi på at få så mange eksponeringer til den rette målgruppe som muligt. For måske skal den ene af dine kunder ikke bruge dit produkt lige nu, men i stedet bruge det om X måneder, og når den tid kommer og de skal træffe deres valg på Google, giver brandingen værdi for dig, da tiltrækningskraften er større når dit brand er kendt.

Når det så er sagt, så er vores fokus altid salg og konvertveringer. Branding hjælper dig ikke, hvis det ikke konverterer. Derfor måler vi altid vores effekt på salg og konverteringer, det giver dig den største tryghed, da du nøjagtigt ved hvor meget du får tilbage for hver krone du bruger.

Hvad siger vores kunder?

 

 

Lad os hjælpe dig med en digital strategi

Når vi hjælper vores kunder med digitale strategier, starter det altid med en snak om jeres virksomhed. Hvor vil I gerne hen, hvilke muligheder har vi, og hvilke strategier har I tidligere kørt. Vi skal lære jer at kende, så vi kan hjælpe bedst muligt.

Lige nu tilbyder vi at hjælpe med din digitale strategi for 2020. Det eneste vi beder om er at få lov til at give dig et tilbud på udførelsen af den digitale strategi. Det er helt op til dig, om du vælger at tage imod det.

Udfyld formularen og få gratis input til din digitale strategi

  1. (*)
    Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. (*)
    Ugyldig indtastning
  4. Ugyldig indtastning
Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987