Skip to main content

Digital marketingstrategi

Flere og flere virksomheder fokusere på digital marketing. I de seneste par år har vi set en stabilt stigende vækst, og denne tendens vil fortsætte i fremtiden. Virksomhederne vil bruge flere penge på digital marketing – først og fremmest fordi det virker, men også fordi alt aktivitet kan spores ned til mindste detalje. Forbrugerne bruger flere penge online, og flere og flere køber næsten alt over nettet, hvis det er muligt. Af den grund er det essentielt, at din virksomhed er online og derudover har en skudsikker strategi til at indfange nye kunder.

Få en digital strategi, der skaber resultater!

Langt de fleste er i dag til stede på diverse digitale kanaler, hvad end der er tale om virksomheder eller private forbrugere i alle aldersgrupper. Der bliver brugt flere og flere penge online, og det digitale marked er derfor det bedste sted at brande sin virksomhed og sælge sine produkter. Skal din virksomhed lykkes med at skabe effektiv branding og direkte salg på online platforme, kræver det dog en digital strategi, som giver mening for netop jer! Når strategien er i hus, kan du så begynde at glæde dig til konverteringerne!

Hvilke platforme skal du så vælge? Facebook? LinkedIn? Google annoncer? Eller noget helt fjerde? Det kan være fuldstændigt meningsløst at opnå en stor rækkevidde online, hvis det ikke er relevante forbrugere, der rammes af din markedsføring. Hos River Online kan vi hjælpe med at sammensætte en digital strategi, som bliver udarbejdet på baggrund af din virksomhed og dennes kundetyper. Det betyder, at strategien sætter fokus på, hvem dine kunder er, deres købemønstre og hvor de er til stede digitalt!

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Vi har lavet digitale strategier i årevis

En digital strategi, som virker, skal være simpel, nem at udføre og indeholde de kanaler, som giver størst afkast og rækkevidde. Når vi hjælper virksomheder med at finde frem til den rette digitale strategi, sætter vi os grundigt ind i virksomhedens kultur, drift og markedsføring. Det er vigtigt for os at kende hver enkelt virksomhed, så vi kan hjælpe på en måde, som passer til virksomhedens værdier.

Vi udarbejder en digital strategi, som giver mening

Din strategi i det digitale landskab skal være simpel. Den skal være nem at udføre, og den skal fokusere på netop de platforme, hvor der er størst chance for, at du får et godt afkast.

Hos River Online har vi mange års erfaring med at udarbejde digitale strategier til virksomheder i alle brancher. Når vi hjælper dig med dine udfordringer, har vi derfor fokus på at udforme en strategi, som giver mening i netop din branche. Sælger du produkter, som typisk vil være impulskøb? Så giver det mening at have et stort fokus på direkte salg online. Forhandler du derimod produkter, som snarere er et overvejelseskøb? Så er det bedre at fokusere på langsigtet branding, der får dine kunder ind i butikken eller ind på din hjemmeside igen om nogle måneder.

En af fordelene ved digitale platforme er også, at man kan foretage effektiv sporing. På den måde kan man konkludere, om ens strategi på de digitale medier rent faktisk virker. Ligeledes får du også et utroligt godt overblik over, hvad du får for dine penge – for hvem gider at bruge penge på markedsføring, hvis ikke der følger konverteringer med?

Er du klar til at bevæge dig online med din virksomhed? Eller er du allerede online, men mangler du en solid strategi, som kan hjælpe dig med at realisere digitale salg? Kontakt os hos River Online i dag, og få en snak med vores digitale strategi eksperter!

Vi lægger vægt på salg og branding

Vores primære fokus er altid salg, men samtidig er branding også en stor del af en digital strategi. Mange glemmer ofte branding og fokuserer blot på salg, hvilket kan være farligt. Branding er virkelig vigtigt, hvis man ønsker at skabe kontinuerligt salg og en høj salgsrate på websitet. Vi ved, at flergangseksponeringer af annoncer virker, og derfor fokuserer vi på at få så mange eksponeringer ud til de rette målgrupper som muligt. For hvis nogle af dine kunder ikke skal bruge dit produkt lige nu men i stedet bruge det om X antal måneder, vil kontinuerlig brandingen skabe værdi for dig, da tiltrækningskraften er større, når dit brand er kendt.

Når det så er sagt, så er vores hovedsaglige fokus selvfølgelig altid salg og konverteringer. Branding hjælper dig ikke, hvis det ikke konverterer, og derfor måler vi altid vores effekt på salg og konverteringer. Dette giver dig den største tryghed, da du så har mulighed for at holde dig opdateret på, hvor meget du får tilbage, for hver krone du bruger.

Lad os hjælpe dig med en digital strategi

Når vi hjælper vores kunder med digitale strategier, starter det altid med en dybdegående snak om den enkelte virksomhed. Hvor vil I gerne hen, hvilke muligheder har vi, og hvilke strategier har I tidligere kørt? Vi skal lære jeres virksomhed at kende, så vi derefter kan hjælpe jer bedst muligt.

Lige nu tilbyder vi at hjælpe med din digitale strategi for 2022. Det eneste, vi beder om, er at få lov til at give dig et tilbud på udførelsen af den digitale strategi. Herefter er det helt op til dig, om du vælger at tage imod vores tilbud.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse