Skip to main content

Jonas Juhl

Head of SoMe
River Online

Bliv kontaktet

Hvorfor bør du overveje River Online som din fremtidige samarbejdspartner inden for digital marketing?

Måske står du på tærsklen til at skulle vælge en samarbejdspartner, der kan varetage og udvikle din virksomheds digitale marketing? Eller måske er du blot nysgerrig på, hvorfor vi mener, vi skiller os ud blandt de mange digitale marketingbureauer derude? Ikke desto mindre får du her vores fire bedste grunde til at overveje River Online som din kommende samarbejdspartner.

Fasttilknyttede specialister med god forretningsforståelse og høj faglighed

Vælger du River Online som din samarbejdspartner, er du først og fremmest garanteret et sammentømret team af dygtige mennesker, der alle sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og som alle har god forretningsforståelse. Du er med andre ord sikret, at den eller de marketingspecialister, du løbende kommunikerer med og møder i forbindelse med opstarten, også er dem, der analyserer dine data og udfører arbejdet.

Vores specialister arbejder hver eneste dag på at dygtiggøre sig og udvikle deres kompetencer inden for henholdsvis søgemaskineoptimering, Google Ads, sociale medier og e-mailmarketing. Dette er din garanti for, at vores løsninger altid er baseret på best practice og den nyeste viden på området.

Du får altså mulighed for at samarbejde med et stærkt hold af fasttilknyttede specialister, der ikke blot forstår sig på dit marked, men som også er i stand til at skabe et marketingsetup baseret på din virksomheds særlige behov og målsætninger.

1:1 dialog og sparring med dine specialister

Hos River Online lægger vi stor vægt på, at der kan kommunikeres og sparres direkte med og til vores specialister. Derfor tilbyder vi dig en 1:1 relation, hvor du alle ugens hverdage har direkte adgang til dine specialister via både telefon og mail. Dette muliggør i vores optik en særlig hensigtsmæssig og effektiv kommunikationsform, hvorigennem du og dine specialister sammen kan gennemgå og analysere data samt justere strategier og indsatser med henblik på at opnå de bedst mulige resultater for din forretning.

Vi har stort fokus på den løbende sparring og på at opretholde en god feedbackstruktur, da vi gennem årene har erfaret, at netop denne tilgang sikrer, at vores kunders mål altid er i fokus, og at kunderne får netop den støtte og rådgivning, de har brug for.

Fleksible løsninger og kun én måneds binding

Vi forstår, at virksomheder har forskellige behov og ressourcer. Derfor tilbyder vi fleksible digitale marketingløsninger, der kan tilpasses din virksomheds unikke situation og behov.

Uanset om du har brug for en komplet digital marketingstrategi eller specifikke indsatser inden for søgemaskineoptimering, Google Ads, sociale medier eller e-mailmarketing, kan vi sammensætte en løsning, der matcher dine ønsker.

Vi har kun én måneds binding på vores abonnementsaftaler, og vi tilbyder muligheden for pauser i op til tre måneder ad gangen, hvilket giver dig den fornødne frihed til at justere eller afslutte samarbejdet, hvis din virksomheds behov skulle ændre sig.

Dette understøtter vores ambition om at levere høj værdi og sikre kundetilfredshed fra første til sidste fløjt.

Kaster vi et hurtigt blik på vores nuværende kundeportefølje, spotter vi da også en lang række glade kunder, hvis digitale marketingrejser hos River Online startede for mellem seks og otte år siden.

Ønsker du at høre nærmere om et muligt samarbejde med River Online?

Jeg tager meget gerne en snak med dig om din virksomhed, mål, og hvordan et samarbejde med River Online potentielt kunne se ud. Kontakt mig direkte på telefon +45 25 94 02 94 og jsj@river.dk, eller udfyld en formular på denne side.

Bliv kontaktet

Fuld gennemsigtighed – hele vejen rundt

Transparens er en af grundstenene i vores tilgang til samarbejdet med kunder. Du vil til enhver tid have fuld adgang til vores arbejdsprocesser, rapportering og de resultater, vi sammen skaber.

Vi tror fuldt og fast på, at åbenhed og ærlighed skaber et stærkt fundament for tillid og succesfulde samarbejder. Derfor får du adgang til detaljerede rapporter og analyser, der giver dig klarhed over de fremskridt, vi gør, og den værdi, vi skaber for din virksomhed. Vi er selvfølgelig også altid åbne for spørgsmål, og vi tager hellere end gerne en dialog om, hvordan vi kan optimere vores indsatser yderligere, hvis der er behov for det.

Derudover tør vi godt love dig, at vi til enhver tid kan og vil stå på mål for de tiltag, vi anbefaler og leverer.

Vælger du River Online som din digitale marketingpartner, investerer du altså i et samarbejde, der beror på høj faglig, ordentlighed og gennemsigtighed.

Tak, fordi du læste med!

Jonas Juhl
Head of SoMe, River Online

Ønsker du at høre mere til, hvordan et samarbejde med River Online kan se ud?

Jonas Juhl

Head of SoMe
River Online

   +45 25 94 02 64       jsj@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse