Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

SMM kampagner - Nå ud til de rigtige kunder

 

De sociale medier er et oplagt sted at komme i kontakt med dine potentielle kunder. De fleste har en profil på sociale medier. Og ikke nok med det, så kan du med de rette online marketing værktøjer også målrette dine sociale kampagner. Det betyder, at du kan ramme dit helt rette, snævre eller brede segment af potentielle kunder. Social Media Marketing er en del af social branding. Derfor skal dine kampagner og ads også have det helt rette, knivskarpe content - ellers kommer det ikke til at virke!

Hvad er SMM?

Hvis vi skal skære Social Media Marketing helt ud i pap, så er det en moderne udgave af den klassiske uddeling af flyers i postkasser. Dengang vidste man aldrig, om man kom sin flyer i den rette postkasse - det var helt tilfældigt. Og tit blev den nok smidt ud. Tekniske opsætninger og smarte algoritmer på sociale medier gør det i dag muligt at smide sin "flyer" i helt rette "postkasse" - til Fru. Hansen, som netop leder efter en ny sofa. 

Forestil dig også, at kunden ikke kan undgå at tømme sin postkasse og at den samme flyer dukker op igen og igen i postkassen. Det ville nok blive træls i længden med alle de papirflyers! Men når du viser dine annoncer online på sociale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn, føles det ikke helt så påtrængende. 

På de sociale medier og via Pinterest annoncering kan du netop målrette til de helt rette personer - afhængig af alder, bopæl, familie, branche, køn, civilafstand - ja, næsten alt! En anden form for målretning er mod kunder, der før har besøgt din webshop eller personer, som du sender nyhedsbreve til. Det er det, vi kalder Social retargeting! 

Hvad koster SMM kampagner?

Social Media Marketing koster præcis, hvad du synes, det skal koste. Du har nemlig muligheden for at sætte dit helt eget budget. Jo flere penge du bruger, jo flere kliks til din hjemmeside kan du selvfølgelig få. Men denne type online marketing gør det muligt at starte i det små og forøge budgettet i takt med, at du får resultater. Din indhold er også vigtigt, og du får altid mest for pengene med klare budskaber, der er målrettet til dit publikum. 

Kampagner på sociale medier er ideelle til at understøtte SEO og andre online marketing kampagner med. Vil du høre mere om SMM? Vi er aldrig længere end et opkald væk!

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987