Skip to main content

Word Counter

Når du laver SEO – søgemaskineoptimering – er det vigtigt, at du får masser af tekst ind på hver eneste side. Er du i tvivl om, hvor meget du har skrevet, kan du med fordel bruge vores word counter. Med dette ordtæller-værktøj kan du sikre dig en tilstrækkelig længde på dine SEO-tekster.

Ordtæller – sådan virker det

Vores ordtæller-værktøj er dejlig enkelt at bruge. Du klikker blot inde i tekstkassen og begynder at skrive. Herefter kan du nedenunder se antallet af ord og anslag. Vi anbefaler, at dine søgeord indgår i teksten 0,75% i word density, dvs. 1 gang pr. 136 ord.

Dine vigtigste søgeord skal stå længst fremme i teksten – helst i den første linje. Dine SEO-tekster skal gerne være mellem 200 og 600 ord. Hvis konkurrencen på søgeordet er hård, får du brug for mere tekst. Brug eventuelt Google keyword planner til først at lave en søgeordsanalyse til den enkelte URL, du skal optimere på. Du skal have så mange søgeord med som muligt, men selvfølgelig kun de ord, der er søgninger på. De 2-3 vigtigste søgeord skal indgå i dit titel tag. Du kan optimere din page title ved at bruge Titel Tag Optimizer.

Skriv din SEO tekst her:

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse