Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
seo

LINKBUILDING - CSS

Linkpakker & rank tracker

Når du har en webshop eller en hjemmeside, så er det vigtigt at få indgående links fra andre domæner. Links fra andre domæner forhøjer værdien af dit website set med Googles øjne. Vi har derfor lavet et unikt tilbud, hvor du kan få en linkpakke samt en rank tracker, så du kan følge dine placeringsstigninger de følgende måneder.

SEO virker og så lidt skal der til!


Vi har lavet dette tilbud, for at vise dig hvor lidt der skal til for at skabe bedre placeringer med SEO. Det er selvfølgelig også vigtigt at have styr på din tekniske SEO, titles, hastighed, tekster og meget mere. Men linkbuilding er sammen med title tags en af de to SEO faktorer, hvor man hurtigt kan se, at der sker noget.

Derfor har vi lavet dette tilbud, så du kan komme i gang med SEO og finde ud af, hvor lidt der skal til.

Vores ambition med tilbuddet er at vise dig, at SEO virker. Vi vil derfor også ringe til dig efter et par måneder, for at få en snak med dig om hvad næste skridt kan være.

Du får en gratis rank tracker med i prisen


Når du bestiller en linkpakke, så opsætter vi samtidig en rank tracker til dig. En rank tracker betyder, at du får et log ind, hvor du kan følge dine placeringer på Google 24/7. Du kan se, hvor meget de er steget siden dine links blev lavet, samt få en ide om hvor du kan ende, hvis du gør mere.

 

Vælg din linkpakke her


Vores links kommer fra vores eget netværk af blogs. Vi har et stort netværk, og det er et såkaldt PBN netværk, som er ejet af flere personer. Vi har alt fra domain rating 0 til 40, og vi blander artiklerne fra forskellige domain ratings, så du får en blandet og naturlig linkprofil. Nogle websites ville ikke være anbefalelsesværdige at bruge blogs på, og derfor forbeholder vi os, i disse tilfælde, retten til at henvise dig til andre kilder. 

Linkpakke 10 Du får:

Gratis Rank Tracker
10 links til ét domæne
DR blandes mellem 0 til 20
Fordelt over 30 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
3.495 KR
Bestil nu
Linkpakke 25 Du får:

Gratis Rank Tracker
25 links til ét domæne
DR blandes mellem 0 til 40
Fordelt over 60 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
6.995 KR
Bestil nu
Linkpakke PRO Du får:

Gratis Rank Tracker
10 links til ét domæne
Min. DR 20 til DR 40
Fordelt over 30 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
6.995 KR
Bestil nu
 

 

Sådan foregår bestillingen.

Efter din bestilling vil en SEO konsulent kontakte dig og tilsende et Excel ark, som skal udfyldes med dine linkønsker og søgeord. Du vil blive bedt om at udfylde hvilke sider du ønsker at styrke med links, samt ønsket ankertekst og søgeord.
Eksperten vil måle din bestilling op mod din nuværende linkprofil, og sende dig en mail med eventuelle tilretninger. Der vil også være en fane til de søgeord, som du ønsker at spore i den medfølgende Ranktracker.

Hvis ønsker at rette op på en skæv linkprofil, eller vil styrke den nuværende synlighed, kan du lade det være op til specialisten at definere linkpakkens indhold. Dette vil medføre en merudgift på 500 kr. til linkanalysen.

NOTE: Vi forbeholder os retten til at afvise linkbestillinger til visse brancher, heriblandt, men ikke begrænset til, kasino, erotik, lån og cannabis.

Ønsker du et tilbud og en analyse?


Hvis du ønsker hjælp til SEO, både onpage, linkbuilding og teknisk SEO, kan du udfylde vores 360° analyse nedenfor. Vi vil kontakte dig for at høre mere om din forretning, lave en analyse af dit website samt give dig et tilbud på alt SEO arbejdet som vi anbefaler dig. Udfyld nedenstående formular for at komme i gang.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987