Skip to main content

Bing Annoncering

Ud over Google AdWords er Bing Ads værd at overveje, når du vil gøre brug af søgemaskineannoncering.

Hvorfor benytte Bing-annoncer?

Selvom Google er den mest brugte søgemaskine, så stiger brugen af Bing. Det betyder at flere af dine fremtidige kunder måske findes på Bing, hvilket gør, at du ikke skal ignorere denne platform. Bing annoncering fungerer på samme måde som AdWords, du betaler pr. klik (PPC -Pay Per Click). Når vi alligevel sætter din AdWords kampagne op, så kan vi lige så godt bruge den samme data til at opsætte din Bing kampagne. Vi benytter nemlig, Bing Ads på samme måde, som ved anden annoncering online. Vi opsætter en sporingskode på dit websted og henter relevante besøgende ind på din hjemmeside eller webshop. Efter kort tid har vi et overblik over hvilke søgeord, som fungerer godt, og på disse søgeord baserer vi vores Bing markedsføring.

Potentialeanalyse

Få det maksimale ud af din Bing Ads – bestil en analyse ganske uforpligtende

Vi laver en klar digital strategi til din virksomhed ud fra en dybdegående analyse af dine Bing-annoncer, såfremt du allerede er i gang med at annoncere her. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende.

Bing Marketing er effektivt

Selvom Google er den mest brugte søgemaskine, så stiger brugen af Bing. Det betyder at flere af dine fremtidige kunder måske findes på Bing, hvilket gør, at du ikke skal ignorere denne platform.

Bing annoncering fungerer på samme måde som AdWords, du betaler pr. klik (PPC -Pay Per Click). Når vi alligevel sætter din AdWords kampagne op, så kan vi lige så godt bruge den samme data til at opsætte din Bing kampagne. Vi benytter nemlig, Bing Ads på samme måde, som ved anden annoncering online. Vi opsætter en sporingskode på dit websted og henter relevante besøgende ind på din hjemmeside eller webshop. Efter kort tid har vi et overblik over hvilke søgeord, som fungerer godt, og på disse søgeord baserer vi vores Bing markedsføring.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse