Skip to main content

Bing Annoncering

Hvorfor benytte Bing-annoncer?

Selvom Google er den mest brugte søgemaskine herhjemme i Danmark med 94% markedsandele, så er der stadig gode muligheder for at udnytte potentialet med Bing. Microsofts egen annonceplatform hedder i dag Microsoft advertising og der er her mulighed for at man kan opnå et højere afkast på annoncekronerne sammenlignet med Google fordi der ikke er lige så mange konkurrenter på denne platform. Bing annoncering fungerer på samme måde som Google ads hvor man betaler pr. klik. Da Bing er standard søgemaskinen på alle Microsoft computere (indtil man ændrer dette) er der også en del personer der ikke er klar over at de faktisk søger på bing og ikke Google.

Bing har måske ikke samme søgevolumen som Google, men tilbyder andre fordele, der kan gøre det til en værdifuld del af en samlet digital markedsføringsstrategi. For virksomheder, der vil udvide deres online tilstedeværelse og nå ud til nye målgrupper, kan annoncering på Bing være et effektivt værktøj.

Potentialeanalyse

Fordele ved Bing-annoncering

Mindre Konkurrence
På grund af at færre virksomheder annoncerer på Bing sammenlignet med Google, oplever man ofte mindre konkurrence. Dette kan føre til lavere klikpriser og et højere annonceafkast, især for nicher eller søgeord, der er meget konkurrenceprægede på Google og derved kan være sværere at trænge ind på.

Fleksibel Annonceringsplatform
Microsoft advertising-platformen tilbyder lignende funktionaliteter som Google Ads, inklusive muligheden for at målrette efter søgeord, geografi, tid på dagen og enhedstype. Platformen tillader desuden import af eksisterende Google Ads-kampagner.

Ai brug i annoncering
Microsoft ejer en stor del af ChatGPT og inkorporerer løbende dennes teknologi i deres annonceringsplatform. Så ved at gøre brug af Microsoft advertising kan man udnytte denne mulighed til f.eks. Microsoft copilot direkte inde i annonceplatformen.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse