Skip to main content

Google Ads i Tyskland

Hos River Online har vi tyske Ads specialister siddende i Hamburg og Düsseldorf som er vant til at assistere danske virksomheder med at opnå resultater på det tyske marked, og ved præcist hvilke aspekter de skal være obs. på at få på plads når man skal tage den danske kultur til at konvertere i Tyskland.

Google Ads i Tyskland adskiller sig ikke meget fra Google Ads i Danmark i måden man arbejder på, og teknikken bag. Dog er der tale om et andet marked hvad angår volumen og dette gør at man har helt andre muligheder på long term søgeord end man kender i Danmark. På et søgeord som ”Sorte solbriller herre” ser vi i Danmark blot 40 søgninger pr. md., mens man i Tyskland på søgeordet ”schwarze sonnenbrille herren” har 390 md. søgninger. Denne forskel i volumen gør at man kan gå efter helt nye præcise fraser som øger sandsynligheden for at maksimere profitten, eller for at gå generisk og øge volumen.

Det er dog vigtigt at man i sine tekster (både på siden og i Ads) tilpasser sig den tyske kultur. Oversættelser skal ikke alene være korrekt tysk, men også have tysk kultur og jargon med.

Du har muligheden for at få en dansk projektleder til at have dialogen med dig, såfremt du ikke er glad at tale tysk eller engelsk med din specialist.

Vi kan ligeledes tilknytte din Google Shopping til vores tyske CSS-løsning, så du samtidig sparer op til 30% på dit spend.

Vi sidder klar til enten at kigge dit nuværende Ads setup igennem, give vores input til potentialet for dig eller blot tage en uforpligtende snak omkring mulighederne på det tyske marked.

Google Ads

Skal vi undersøge din virksomheds vækstmuligheder med Google Ads i Tyskland?

Kontakt os, og hør mere om det tyske marked og din virksomheds vækstpotentiale med Google Ads i Tyskland.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse