Skip to main content

Comparison Shopping Service (CSS)

River Online er certificeret CSS Partner, og det betyder at vi kan tilbyde nogle spændene fordele, herunder mulighed for at spare 20% på Google Shopping.

Certificeret CSS Partner

Ved du, om du får det meste ud af de penge, du bruger på Google Shopping? Hos River Online er vi certificeret CSS Partner. Det betyder, at vi kan give vores kunder nogle unikke fordele, hvis de vælger at bruge vores prissammenligningsplatform, River Ads, til at annoncere med på Google Shopping. Faktisk er fordelene så store, at du måske allerede har set mange forskellige virksomheder benytte forskellige CSS’ere til at annoncere med i stedet for blot at benytte Googles egen standardløsning:

Få det maksimale ud af din Google Shopping – bestil en uforpligtende analyse

Vi laver en klar digital strategi til din virksomhed ud fra en dyberegående analyse af jeres Google Shopping. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende.

Få en skarp partner til CSS

Når du benytter River Ads som CSS, så er det fordi du ikke ønsker at gå på kompromis, og samtidig ønsker at opnå de absolut bedste fordele der er ved brug af en certificeret CSS-partner. Vores badge samt vores registrerede partnerprofil er vores bevis på, at vi er blandt Danmarks skarpeste til at skabe performance med Shoppingannoncer. Som registreret CSS-partner får River Online adgang til alle de seneste marketingstrategier, facts og indsigter for Google Shopping platformen – direkte i samarbejde med Google. Dertil får River Online som partner adgange til specielle events og specialtræning, som højner vores performance endnu mere.

Modsat mange andre har vi valgt ikke at indgå samarbejde med en eksisterende platform som f.eks. nogle af de mest populære prissammenligningstjenester. Havde vi gjort det, ville vi i River Online miste alle de specialfordele der er ved f.eks. eksklusive træningssessioner m.m. – de fordele skal direkte komme os, og derved vores kunder, til gode.

Du kan genkende en certificeret CSS Partner på deres partnerbadge, samt hvis du kan finde deres CSS Partnerprofil på Googles hjemmeside, her er vores registrerede partnerprofil: https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/partner/riverads/

Du kan spare 20 %

Når du vælger at annoncere i shoppingresultaterne gennem en CSS, som f.eks. River Ads, så giver Google en konkurrencedygtig discount på 20 % på ens CPC. Den 20 % besparelse er allerede indregnet, når du deltager i en auktion om at få dine produkter vist i søgeresultaterne. Derfor kan du opnå en langt større effektiv markedsføring, hvor du får flere visninger og klik end du ville gøre med en normal Google Shoppingkampagne.

Hos River Online har vi gjort det simpelt

Hos River Online vil vi altid gøre vores bedste for, at vores kunder får de mest konkurrencedygtige fordele på markedet. Det er årsagen til, at River Online er et af de eneste bureauer i Danmark, som har udviklet sin helt egen CSS-platform. Vi har muligheden for at give alle fordelene ubeskåret til vores kunder. Ude i markedet ser vi mange forskellige forretningsmodeller, når det kommer til brugen af CSS. Det kan f.eks. være, at man skal betale et månedligt beløb, en fast klikpris, en %-del af omsætningen eller udgiften for at være med på en CSS-løsning. Hos River Online får vores kunder løsningen gratis.

Hvorfor er denne mulighed opstået?

Det er selvfølgelig ikke med Googles egen gode vilje, at de skal begynde at lade andre virksomheder end dem selv annoncere på Google Shopping samt give alle disse ekstra fordele såsom CPC besparelser og kickback på forbrug. Google er blevet pålagt at åbne op efter en sag som blev ført af EUs konkurrencekommission – bl.a. skulle Google, indtil de kom med en holdbar løsning, betale 5 % af deres samlede årlige omsætning, hver eneste dag i bøde indtil de fandt en løsning. Løsningen er det tiltag vi ser nu, og det er derfor, du kan opnå så gode fordele ved at benytte River Ads som CSS til dine Google Shoppingannoncer fremfor at benytte Googles standardløsning.

CSS FAQ

Hvor vil River Ads vise annoncerne henne?

I Googles øverste søgeresultater eller ude til siden, hvor der vises normale Google Shoppingannoncer.

Hvordan bliver jeg faktureret, og hvad bliver jeg faktureret for?

Når du bruger River Ads, vil du blive faktureret, uden ekstra margin, præcis det som du bliver opkrævet af Google. Du vil også betale direkte til Google, ligesom du plejer at gøre med en normal kampagne.

Skal man være kunde hos River Online, hvis man ønsker at benytte River Ads?

River Ads er gratis for River Onlines kunder. Vi har også løsninger til virksomheder som ikke ønsker at være kunde, men blot gøre brug af de fordele River Ads som CSS kan tilbyde. Tag kontakt til os hvis du ønsker at benytte mulighederne uden at være kunde.

Kan et andet marketingbureau end River Online arbejde med kampagnerne, selvom River Ads benyttes som CSS?

Ja, sagtens. Tag kontakt til os, så finder vi en løsning hvor i kan få alle fordelene ved River Ads, og samtidige beholde jeres nuværende marketingbureau til optimeringen og håndteringen af kampagnerne.

Jeg har allerede en CSS-Partner, kan jeg så bruge River Ads?

Ja, det kan du godt. Faktisk er der gode fordele i at benytte mere end en CSS. Som annoncør vil du ikke vise det samme produkt flere gange i søgningen, selvom du har flere CSS’ere tilknyttet, du vil derimod vise det mest relevante resultat, og derved betale den billigste pris. Så hvis flere CSS’ere optimerer feeds på samme tid, så kan du opnå en givende effekt.

Hvem ejer den separate Google Ads konto, som skal bruges til at køre River Ads Shoppingannoncer på?

Du vil altid eje kontoen, samt de data der måtte tilhøre kontoen. Ved oprettelse af Google Ads kontoen bliver en mail af dit valg tilknyttet kontoen som administrator.

Få oprettet din River Ads CSS annoncekonto

Ønsker du at komme i gang med at høste fordelene i samarbejde med River Ads? Vi har lavet to muligheder for samarbejde med River Online og River Ads.

1. Få mere information om CSS og Google Shopping

  2. Kom igang med CSS med det samme

  Hvis du allerede har besluttet, at du bare skal igang med CSS med det samme, så kan du ufdylde udfylde denne formular. Udfyldningen er uforpligtende.

  Til vores konkollegaer i branchen: Vi har gennem de sidste 3 måneder set en konkurrenceforvridning i forhold til, at nogle i branchen kan tilbyde 20 % på Shopping, hvor andre ikke kan. Derfor åbner vi op for, at alle konkollegaer i branchen kan tilmelde deres kunder RiverAds.com. Vi ønsker en sund konkurrence, som ikke er domineret af de stærkeste i branchen. Vi forpligter os samtidig til ikke at kontakte jeres kunder, når I tilmelder jeres kunder til RiverAds.com. I kan få mere information ved at sende en mail til info@riverads.com

   Alle priser er ekskl. moms. Ønsker du flere domæner - Send en mail til info@riverads.com

   *Da Google kan ændre deres retningslinjer for CSS, kan vi ikke holdes ansvarlige for CSS løsningen.
   Google skriver følgende: https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/incentive_program/

   Få mere ud af din digitale marketing

   Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

   Thomas Muus
   Senior Strategic Advisor

      +45 25 94 00 19     tm@river.dk

   Gratis Tool Box

   Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

   Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

    

   Se værktøjskasse