Skip to main content

Turisme

Brandkoncepter, indhold og fortællinger

Har I brug for hjælp til at definere jeres brand, få indkapslet de rette budskaber eller skabe indhold, der taler til målgruppen?

Vi har et tæt samarbejde med det Aarhus-baserede brand experience-bureau First Coffee, der specialiserer sig i at udvikle brandkoncepter, -oplevelser og -indhold, særligt for den danske turismebranche.

Dennis Østergaard
Founding Partner & Senior Advisor

First Coffee arbejder udelukkende med udvikling og markedsføring af oplevelser i den danske turismebranche. Holdet består af tænkere, designere, marketingfolk og digitale snedkere, der igennem de sidste 10 år har arbejdet dedikeret med visuel formidling, branding, brugerundersøgelser, brugeroplevelser, servicedesign, adfærdsdesign, m.m.

Bureauet har løst opgaver for flere danske destinationer og aktører, bl.a. Destination Fyn, Hotel Royal, Visit Aarhus, Esmark, Destination Nord og Destination Sønderjylland.

– Vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere destinationsselskaber og aktører i de kommende år, gennem vores samarbejde med River Online. Vores mission er at blive de bedste i branchen til at bygge bro mellem det, vi kalder insight, innovate og impact: indsigt i markeder og målgrupper, innovation og kreativitet samt effektfuld eksekvering, siger Dennis Østergaard, der er Partner & Senior Advisor i First Coffee.

First Coffees kompetencer tæller bl.a. markedsanalyser og brugerundersøgelser, facilitering af ide og innovationsprocesser samt content i form af grafisk design, video- og tekstproduktion til sociale medier og andre relevante platforme.

Eksempler på kunder vi har hjulpet på det tyske marked

Eksempler på kunder, vi har hjulpet på det tyske marked

Har du spørgsmål, eller ønsker du, at vi sætter fuld fokus på din virksomhed?

Anders Kühnel

CEO & Partner
River Online Group

   +45 25 94 07 71       ak@river.dk

Medarbejder

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse