Full service online marketing

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på tværs af alle kanaler, det kræver kompetente folk, indenfor hver deres felt. Vores konsulenter brænder for deres område, og de elsker deres arbejde.
Vi er en flok nørder, som elsker at levere resultater, vi brænder med andre ord for din forretning!

Vi er ikke som alle andre

Som full service online marketing bureau er vores fornemste opgave, at du opnår dine ønskede resultater. Vi arbejder med en bred vifte af forskellige online marketing områder, såsom SEO, Google Ads, sociale medier og e-mail marketing.

Under hver enkelt af disse områder er der flere grene som er udspecificeret i menuen ovenfor.

Vi er altid med på de nyeste trends og holder os opdateret på nye opdateringer der måtte være. Både hvad gælder Google og Facebook, så ser vi tit opdateringer i algoritmer som kan ind og påvirke det daglige arbejde.

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

SEO – Søgemaskineoptimering

Vores SEO nørder, arbejder med SEO på fuldtid, plus det løse, de fleste giver den nemlig også gas om aftenen for at dygtiggøre sig, eller for at teste nye muligheder indenfor SEO. Vi arbejder meget systematisk med SEO, og vi starter altid med en søgeordsanalyse, for uden den, kan vi ikke finde frem til de “rigtige” søgeord, som giver dig valuta for dine penge.

Men søgeord er ikke alt, det er også den store tekniske SEO indsigt, som vi er stærke på. Den indsigt implementerer vi på din webshop ved at lave en SEO Analyse af hele dit site. Herudover skal der laves SEO tekster, title tags, meta descriptions, SEF url, og rigtig mange andre svære ord, som ikke giver mening for de fleste. Men det er jo netop derfor, at du skal hyre os til denne opgave, både fordi vi forstår, hvordan opgaven skal tilgås, men også fordi vi fører den ud i livet som SEO ildsjæle.

Få mere at vide om SEO >

Google Ads – Her og nu effekt

Det er ikke for sjov, at vi har ansatte fra Google. De søger over til os af en bestemt grund. Nemlig fordi nogle af landets bedste AdWords konsulenter sidder hos os, og fordi man hos os får de bedste muligheder for at udvikle sig selv og de kunder de arbejder på. Vi har selv udviklet en Programmatic AdWords robot, som kan foretage tusinder af ændringer på din konto, hurtigere end nogen person ville kunne gøre det.

Når man har en lille eller stor AdWords konto, er det vigtigt hele tiden at justere på alle de små ting, som gør de store forskelle, og det gør vi ved hjælp af dygtige folk og vores AdWords robot.

Bliv klogere på Google Ads >

Sociale medier – Facebook, Instagram, mm.

Hvor Facebook før var ineffektivt til annoncering, er Facebook i dag super god til at markedsføre dine produkter. Det er blevet enkelt at skabe leads gennem Facebook, leadkampagner er blevet enkelt og målgrupperne er blevet meget mere målrettede, og derfor er Facebook i dag meget effektivt.

Hvis man tænker over, hvor mange mennesker, der normalt besøger et website, er det faktisk kun omkring 1-4% som bliver til et lead, og det vil sige at op til 99% smutter igen uden, at vi får noget ud af dem. Det er skidt, når man har brugt budgettet på at skabe besøgende. Men med retargeting ændres det, det er nemlig rigtig smart og effektivt at lave annoncer med leads eller annoncer til de 96 – 99%, som ikke konverterede på dit website, og mange gange kan man få den samlede konverteringer til at være over 8% over tid.

Vi har nogle rigtig skarpe Facebook nørder, og de kan mere end de fleste, de er nemlig som alle andre i River Online, bidt af en lidenskab, og deres er Facebook annoncering. 

Læs mere om Sociale medier >
Ønsker du en telefonisk snak om din virksomheds muligheder med digital marketing?

Bliv ringet op til en snak om din virksomheds vækstpotentiale og muligheder med digital markedsføring ved at udfylde formularen lige her.

Lars Lynge
Director of Sales

   +45 80 600 400       ll@river.dk

Medarbejder