Skip to main content

Full service online marketing

Hvad laver et online marketingbureau som River Online?

På grund af deres ekspertise inden for online markedsføring arbejder mange virksomheder sammen med et online marketingbureau. Digitale bureauer som os kender de nyeste tendenser, bedste praksis og succesfulde værktøjer og metoder til digital markedsføring.

Når du samarbejder med et online marketingbureau, kan (og skal) du forvente følgende ting:

Vi er ikke som alle andre

Den organiske trafik til dit websted vil stige

Hovedformålet med enhver digital markedsføringskampagne er at få så meget naturlig trafik som muligt til webstedet. Online marketingvirksomheder som River Online, der laver effektiv digital markedsføring, beskæftiger marketingspecialister, der har viden om indgående markedsføring, kunderejser og søgemaskinealgoritmer.

Ved at samarbejde med en online marketingvirksomhed kan du øge din hjemmesides organiske trafik, dvs. de besøgende, der kommer til dit website efter en online søgning. Med en lille indsats vil dit websted efterfølgende generere flere leads. Disse kundeemner er også af højere kvalitet, hvilket øger sandsynligheden for, at de rent faktisk vil foretage et køb.

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Generere leads af høj kvalitet

Vores digitale eksperter kender din virksomhed, dine markedsføringsmål, din salgstragt og dine ideelle målmarkeder. Vi er fortrolige med en række forskellige strategier for indgående markedsføring, herunder content markedsføring, markedsføring på sociale medier, webdesign og søgemaskineoptimering.

Afhængigt af, hvor leads befinder sig i din salgstragt, er nogle strategier for indgående markedsføring mere effektive end andre. Ved at samarbejde med os kan du levere det rigtige budskab til hvert enkelt lead i din salgstragt på det rigtige tidspunkt og via de korrekte kannaler.

Vi udvider rækkevidden af dit brand

Vi ved, hvordan du kan udvide dit brands rækkevidde online, fordi vi fokuserer på online brand promotion og opbygning af kunderelationer. Vi har specialister i vores team som netop er eksperter i at finde din målgruppe digitalt og nå hver og en med dit budskab. På denne måde vil dit brand nå alle de relevante personer, og vi arbejder herfra med opbygningen af kunderelationer og løbende konverteringer.

De fire dele af online markedsføring

Når du har brug for professionel hjælp til online markedsføring, kan den hjælp, du har brug for, være helt anderledes end den hjælp, en tilsvarende virksomhed har brug for. Du er måske godt inde i reklamer på sociale medier, mens søgemaskineoptimering måske stadig er et problem. For at sikre, at du får støtte fra vores online marketingspecialister præcis som du ønsker det, har vi opdelt vores online marketingrådgivning i fire byggesten.

1 – Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering er også kendt som SEO (Search Engine Optimisation). Det er ganske enkelt en proces, hvor der foretages ændringer på dit websted for at gøre det mere synligt, når brugere søger efter varer eller tjenester relateret til din virksomhed på Google, Bing og andre søgemaskiner. Jo mere synlige dine sider er i søgeresultaterne, jo større er sandsynligheden for, at du bliver bemærket og tiltrækker både nye og tilbagevendende kunder til din virksomhed.

2 – Reklame i søgemaskiner (SEA)

Søgemaskineannoncering (SEA) er en undersektor af søgemaskinemarkedsføring. SEA indsætter sponsorerede reklamer direkte i søgemaskineresultaterne og på partnerwebsteder i modsætning til SEO, som fokuserer på at øge tilgængeligheden ved hjælp af søgeord. Udtrykket “søgemaskineannoncering” bruges nogle gange synonymt med “søgeordsannoncering”, som har udviklet sig til udtrykket PPC (pay per click), som henviser til den måde, annoncørerne bliver betalt på. På grund af Googles markedsdominans anvendes Googles reklameplatform, Google Ads, ofte synonymt med søgemaskineannoncering. Ideen er altid den samme, uanset variationer: Placering af annoncen over, under eller ved siden af søgeresultaterne.

3 – Markedsføring på sociale medier

For at udvikle en virksomheds brand, øge salget og øge trafikken på webstedet bruges markedsføring på sociale medier som Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, LinkedIn og Snapchat. Markedsføring på sociale medier giver virksomheder en metode til at komme i kontakt med eksisterende kunder og tiltrække nye kunder. Det indebærer også dataanalysefunktioner, der er specielt designet til at hjælpe marketingfolk som et marketingbureau med at overvåge effektiviteten af deres kampagner og finde nye muligheder for interaktion.

4 – E-mail markedsføring

Bortset fra ordrebekræftelser og direkte svar på kundeforespørgsler kan enhver e-mail, som en virksomhed sender, betragtes som e-mailmarketing.

E-mail-marketing kan omfatte nyhedsbreve med virksomhedsinformation, salgsincitamenter, story telling og tilbud kun til abonnenterne. I forbindelse med en naturkatastrofe eller en kontrovers i en virksomhed kan marketingmails også bruges til at levere et generelt budskab på virksomhedens vegne. Når det er bedst, giver e-mail marketing virksomheder mulighed for at informere kunder og målgrupper med specifikke markedsføringsbudskaber. Fordelen ved e-mail markedsføring er også, at du her kan nå din målgruppe direkte uden omkostninger – når de er skrevet op til dit nyhedsbrev.

Hvorfor hyre et online marketingbureau?

Mange virksomheder mangler ofte ressourcerne til at ansætte en eller flere medarbejdere til marketingafdelingen eller ekspertisen til at evaluere de faktiske resultater. Et digitalt marketingbureau har ikke kun dygtige specialister inden for de mange markedsførings områder og strategier, men rådfører sig også regelmæssigt med andre markedsføringseksperter.

På denne måde kan vi som online marketingvirksomhed sikre, at vi altid kan holde dig og din virksomhed i gang med de nyeste oplysninger og teknikker. Vi ønsker også at overbevise dig med resultater og ikke med lange kontrakter – derfor kan du til enhver tid afslutte vores samarbejde med kun en måneds varsel.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse