Skip to main content

Content marketing

Begrebet content marketing spænder bredt! Det dækker over alt dit markedsføringsindhold, på dit website og generelt i din samlede markedsføring. Godt content er altafgørende for din synlighed. Ikke kun fra et SEO-perspektiv, men også i forhold til det signal du sender ud, når målgruppen ser dit indhold. Du kender sikker content marketing, som en af de mange dicipliner i digital markedsføring. Det kan du læse mere om her.

Hvad er content marketing?

Content er fx dine tekster, billeder, videoer, blogindlæg, guides, FAQ’er, podcasts og infografikker der ligger på dit website. Det er også indhold, som du lægger andre steder, både online og offline. Opslag på sociale medier, gæsteblogindlæg, ebøger, ”rigtige” bøger, apps, merchandise osv.

Når du skaber content, er det primære fokus er at skabe værdifuldt og relevant indhold til din målgruppe. Det betyder altså, at du ikke bør fokusere på sælgende tekster som fortæller hvor godt dit produkt eller løsning er. Det giver ikke værdi for din målgruppe. Indholdet skal give dine potentielle kunder positive associationer til din virksomhed, dine medarbejdere, dit produkt og/eller løsning. Du skal skabe positiv opmærksomhed og skabe tillid overfor dine potentielle kunder og dermed positionere dig stærkt. Dette kan du gøre med content marketing.

Et godt eksempel på dette er os selv, River Online, vi bruger i høj grad content marketing til at positionere os stærkt som eksperter. Dette gør vi ved at vise og dele vores viden i diverse blogindlæg, nyhedsbreve, på LinkedIn mm. Hvis du eksempelvis googler ”Hvordan øger man sin CTR?”, så vil du muligvis komme ind på vores blogindlæg ”10 effektive måder at øge din CTR”. Ved at dele viden og værdifuldt indhold viser vi altså, at vi er eksperter på området, og i fremtiden, når potentielle kunder fra vores målgruppe skal bruge et online marketingbureau, så giver vores positionering forhåbentligt pote.

Hvis du er skarp på content marketing, bliver du det oplagte valg for dine potentielle kunder, og dermed vil salgene og kunderne komme til dig helt naturligt, uden du behøver overdrevne salgstaler.

Content marketing

Få et tilbud på en demo tekst

Udfyld formularen her og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvad tilbyder vi?

Content marketing kan være udfordrende, og det forstår vi. Hos RiverOnline har vi en stor gruppe af dygtige tekstforfattere ansat. De er stærke på hver deres felt, også på dit.

Vi tilbyder følgende:

  • SEO Tekster der får både mennesker og Googles robotter til at gide læse.
  • Storytelling der formidler dit budskab, skaber loyale kunder og ambassadøreffekt.
  • Facebook opslag og annoncer der øger dit engagement, synlighed og trafik.
  • Google Ads tekster, der sender kunderne direkte ind til din købsknap.
  • Nyhedsbreve og mail flows som giver dine potentielle kunder værdi og samtidigt leder dem igennem deres beslutningsproces

Vi har forenklet arbejdsprocessen ved content gennem vores eget software, og kan derfor skære kostbar tid af hele håndteringsprocessen. På den måde kan vi levere kvalitet OG vi kan gøre det til en lavere pris end vores konkurrenter.

Hvad er godt content?

Content marketing er uden tvivl fremtiden, og vi kan kun anbefale dig at kaste dig ud i det! Vi vil her give dig vores bedste råd til at skabe god content.

Godt content er velovervejet, veludført og velintegreret på dine platforme.

Velovervejet fordi du skal kende din målgruppe og vide hvad de vil have. Du skal samtidig have et indblik i hvad der skal til, for at du bliver synlig på Google med indholdet.

Veludført fordi det skal laves med omhu og med forståelse for, hvad der får læseren til at reagere. Det skal også afspejle din virksomheds identitet og understøtte din storytelling.

Velintegreret fordi effektiv søgemaskineoptimering også hviler på en teknisk forståelse af dynamikken i Google og internettet som helhed.

Vi hjælper dig gerne!

Det er ingen hemmelighed at kvalitet tager tid. Det gør sig i særdeleshed gældende når vi taler kvalitets content marketing.

Mange virksomheder har supertravlt med at drive sin forretning, og det kan derfor være svært at få tid til også at sætte sig ned, og give content marketing den opmærksomhed det kræver.

Vi vil gerne hjælpe dig!

Udfyld kontaktformularen hvis du er interesseret i, at vi kontakter dig med henblik på en dialog omkring din content marketing, og hvordan vi hjælpe dig.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse