Skip to main content

Online marketing i Norge

Norge er et attraktivt marked at være på. Dette gør sig især gældende da nordmændene er købestærke og har et stort rådighedsbeløb. Faktisk er normændene blandt de mest købestærke i hele verdenen, når man kigger på købekræften pr. indbygger. Ifølge Berlinske bruger en nordmand i gennemsnit ca. 13.000 kr. om året på danske varer og tjenester. Dertil kan det nævnes at danske produkter har et godt ry i Norge.

Vil I ekspandere til Norge?

Norge er ikke en del af EU og der er vigtigt at tage med i sine overvejelser ved entre på det norske marked. Dette involverer overvejelser om told, moms mm. Heldigvis har vi i Danmark generelt konkurrencedygtige priser på vores produkter og services og derfor er en tommelfingerregel, at hvis et produkt eller en service kan sælges i Danmark til en konkurrencedygtig pris, kan produktet eller servicen formenligt også sælges i Norge.

Vi er specialister i at markedsføre danske virksomheder i udlandet, og vi har hjulpet mange danske virksomheder med internationalisering. Vi har specialister som kan hjælpe på det norske marked indenfor følgende områder:

  • SEO
  • Google Ads
  • SoMe
  • E-mail marketing
Ekspandere til norge

Skal vi hjælpe dig med at forløse din virksomheds potentiale på det norske marked?

Udfyld formularen nedenfor, og hør om dine muligheder med River Online.

Stor interesse i international marketing

Vi har mange kunder som markedsfører sig internationalt. Det spænder bredt hvilken branche de kommer fra, men vi assisterer både B2B og B2C kunder når det gælder international markedsføring, som her til Norge. Her arbejder vi både med branding og konverteringsoptimering.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse