Skip to main content

Annoncering på LinkedIn

Hvorfor prioritere LinkedIn over andre sociale medier?

LinkedIn-kampagner er et oplagt valg til dig, der driver virksomhed på B2B-markedet. LinkedIn er nemlig verdens største sociale forretningsnetværk med professionelle brugere. Således udgør LinkedIn det oplagte medievalg til digital B2B-marketing.

På LinkedIn har du mulighed for at målrette dine betalte annoncer mod bestemte målgrupper ud fra væsentlige kriterier som fx jobfunktion, jobtitel, anciennitet, branche, virksomhedsnavn, virksomhedsstørrelse, der tilsammen kan gøre din målretning utrolig specifik.

LinkedIn-annoncer er med andre ord det perfekte valg til dig, der gerne vil eksponere specifikke B2B-målgrupper for strategisk placerede kampagnebuskaber. Alt fra kundeindbringende leadgenerering til stærkt positionerende meningsdannerannoncer og top funnel brandingannoncer er i dag muligt i LinkedIns veludviklede kampagneadministrator.

Hvorfor skal du tilvælge LinkedIn-annoncering? Det simple svar er, at din B2B-målgruppe med garanti er til stede på mediet. Og ikke blot er de til stede, de er med overvejende sandsynlighed også aktive brugere af platformen, som hver dag får mio. af brugere til at gribe deres smartphone for at tjekke deres LinkedIn-feed, interagere med relevant indhold og vedligeholde relationerne til både professionelle brugere og virksomheder, de har interesse i.

Ifølge LinkedIns officielle tal er der registreret over 850 mio. brugere på verdensplan, mens der i Danmark alene er oprettet mere end 3 mio. profiler. På LinkedIn løber du derfor aldrig tør for brugere, du kan målrette din annoncering mod.

Hos River Online har vi siden 2015 hjulpet store som små virksomheder med både organisk og betalt LinkedIn. Vi har gennem årene gjort os mange interessante erfaringer, indsamlet værdifulde data, der kommer alle vores LinkedIn-kunder til gavn, og vi har faste kontakter hos LinkedIn, der løbende bidrager med den nyeste viden på området.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse