Skip to main content

Pinterest-annoncering

Hvorfor benytte sig af Pinterest-annoncering?

Ønsker du at synliggøre og styrke dit brand over for en købestærk målgruppe, der elsker at lade sig inspirere af lækkert indhold? Så bør du helt sikkert overveje at annoncere på Pinterest.

Mediet er særligt stærkt til at igangsætte købs- og kunderejser, fordi man på platformen kan inspirere brugerne med lækre visuelle billeder og videoer. De fleste brugere af Pinterest benytter mediet som en ”huskeliste” til personlige drømme og ideer. Mediets brugere anvender søgefunktionen til at researche sig til inspiration inden for udvalgte områder og danner ud fra det, de finder, deres egne opslagstavler med lækre ”pins”.

Derudover er mediet en oplagt kanal til at fastholde dine eksisterende og potentielle kunders interesse baseret på deres online adfærd. Du kan på Pinterest både lave simple retargetingkampagner, men også produktorienterede, dynamiske annoncer baseret på kundens adfærd på din webshop.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse