Skip to main content

TikTok-annoncering

TikTok-annoncering: Nå din målgruppe på en af verdens hurtigst voksende sociale videoplatforme. TikTok er med sine mere end én milliard aktive månedlige brugere hurtigt blevet et af de foretrukne sociale medier globalt set.

Platformen fungerer i dag som et audiovisuelt rum for kreativitet, mangfoldighed og content i topklasse. På TikTok kan både virksomheder og privatpersoner, der ønsker at udtrykke sig krea-tivt gennem unikt, identitetsskabende videocontent, udfolde sig nærmest ubegrænset via en skræddersyet privat- eller virksomhedsprofil.

TikTok tilbyder ligeledes en bred vifte af effektive annonceringsmuligheder, der gør det muligt for virksomheder at bygge og målrette målgruppespecifikke videoannoncer, der rammer bru-gerne, mens de bruger i appen.

Hos River Online har vi stor erfaring med at rådgive virksomheder med henblik på at udvikle målrettede organiske såvel som betalte TikTok-strategier. Vi hjælper også hellere end gerne med at opsætte et skræddersyet TikTok-kampagnesetup, der succesfuldt rammer din mål-gruppe i første forsøg.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse