SEO I Tyskland

River Online har siden 2016 assisteret både tyske og danske virksomheder SEO i Tyskland. Vi har på vores kontorer i Hamburg og Düsseldorf tyske specialister siddende til at assistere dig. Alle vores SEO specialister har minimum 5 års SEO erfaring, og qua deres tyske nationalitet, vil de automatisk også rådgive dig omkring evt. kulturmæssige aspekter din hjemmeside bør ændre, inden du entrerer det tyske marked.

SEO i Tyskland er ikke meget anderledes end SEO i Danmark, men det kræver at du forstår de små forskelle i algoritmen, at du forstår search intent qua de sproglige finesser og ikke mindst at du har din tekniske viden på plads.

Årsagen til at det tyske marked er så interessant for dig som virksomhed ligger naturligvis i den volumen der er tilstede syd for grænsen. Det tyske marked er 16 gange større end det danske, og det gør at man i sit fokus også ofte skal udvide sin side til det tyske marked.

En søgeterm der i danmark måske blot vil have 80 md. søgninger, vil ofte have 1.200+ md. søgninger i Tyskland. Det vil i mange tilfælde gøre at det kan betale sig at lave flere undersider som har et fokus på ”longtail” søgefraser, man i Danmark ikke har prioriteret. Hele denne proces vil vi også være behjælpelige med at undersøge, så vi sammen får det maksimale ud af det tyske marked.

Inden opstart af et muligt samarbejde, tilbyder vi dog gratis at tage et indledende møde hvor vi sammen afdækker mulighederne og ser om dette matcher med dine ambitioner og ressourcer. Vi laver gratis en analyse af din nuværende tyske side, eller prøver at tage en snak om hvordan du fra start får bygget en side der matcher det tyske marked.

Skal vi undersøge din virksomheds muligheder for vækst med SEO i Tyskland?

Kontakt os, og hør mere om det tyske marked og din virksomheds vækstpotentiale med SEO i Tyskland.