Skip to main content

301 Redirect Checker

Når du skiftet dit navn ud på din webshop, så er det uhyre vigtigt, at du får lavet en 301-redirect fra dit gamle domæne til dit nye domæne. Det kan også være fra en gammel kategori, som er blevet lagt sammen med en anden kategori på din webshop eller hjemmeside. Hvis du ikke laver en 301-redirect, ved Google ikke, at din URL blot har skiftet navn, og så mister du dine placeringer på den pågældende URL, og starter i bunden forfra på den nye URL. Men hvis du sørger for at få lavet en 301-redirect fra din gamle url til den nye url, så mister du kun meget lidt ved at skifte URL.

Der findes forskellige typer af redirects

301, “Moved Permanently”— Den rigtig at bruge!
302, “Found” or “Moved Temporarily”

Sørg for at dine udviklere har lavet en 301-redirect til alle de nye URL, som du får lavet.

Den største fare er, at du får lavet et nyt site, nyt design eller skiftet CMS, og ikke får lavet redirects. Så mister hele dit site nemlig alle placeringerne. Hvis altså ikke, at URL’erne er navngivet nøjagtig som før. Det er ofte denne fejl, vi ser firmaer betale dyrt for, da det koster omsætning og kunder næsten med det samme. Fejlen er mere eller mindre uoprettelig. Dog kan de helt rigtige hænder redde et site, hvis man er hurtig, og handler efter det.

Tjek dine redirects nedenfor – indtast den URL, du vil kontrollere:

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse