Skip to main content

Online marketing i Holland

Det hollandske marked har et kæmpe eksportpotentiale for danske virksomheder.

Et spændende marked for danskerne

Som et nærmarked til Danmark er det inden for rækkevide for mange danske virksomheder at entreer det hollandske marked. Hollænderne har en handelsmentalitet og kultur, der minder meget om den danske, hvilket er en klar fordel i kommunikationen med samarbejdspartnere, kunder og for kulturforståelsen. Derudover er Holland velkendt for at være langt fremme i digitalisering og være utrolig teknologisk innovativ.

Holland er Danmarks 6 største eksportmarked, og vi tror på at mange flere danske virksomheder, vil kunne skabe stor vækst ved at entreer det hollandske marked.

Vi er specialister i at markedsføre danske virksomheder i udlandet, og vi har hjulpet mange danske virksomheder med internationalisering. Vi har specialister som kan hjælpe på det hollandske marked indenfor SEO, Google ads og SoMe.

Working at Hamburg office

Skal vi hjælpe dig med at indfri dit vækstpotentiale på det hollandske marked?

Udfyld formularen nedenfor, og hør om dine muligheder med River Online.

International markedsføring

Det spænder bredt i forhold til vores danske kunder som markedsfører sig internationalt. Vi hjælper både B2B og B2C med deres internationale markedsføringsplan.

Hør her vores kunde Campstuff udtale sig om samarbejdet ved entre i Tyskland:

Holland har en første plads i EU for e-handlen

Holland er det land i EU som har den højeste procentsats for online-køb i befolkningen. I 2017 havde hele 82% af befolkningen foretaget et onlinekøb, hvilket giver udtryk for, at landet har et helt enormt potentiale indenfor e-handel. I modsætning havde 80% af danskerne foretaget et online-køb i 2017, hvilket gav Danmark en delt tredjeplads.

Samtidigt stiger omsætningen ved e-handel fra andre EU-lande. Ifølge CBS (Det hollandske statistikbureau) steg omsætningen for e-handel med andre EU-lande med 15% fra første kvartal af 2018 til første kvartal af 2019. Og det er bestemt ikke små beløb der tales om. Bare i første kvartal af 2019 omsatte e-handlen fra andre EU-lande for 390 millioner euro i Holland. Dette åbner mange muligheder for danske e-handles virksomheder.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse