“Valget af River Online er et af de bedste og vigtigste valg, jeg har truffet”

Direktør Thomas F. Carlsen og rejsten af HÖJSKOLENDK besluttede sig i 2020 for at finde nyt digitalt marketingbureau. Efter fire-fem møder med forskellige bureauer faldt valget på River Online, hvilket Thomas ikke har fortrudt. Tværtimod.

“Fra første dag har River Online leverert ift. nysgerrighed på vores virksomhed, engagement, udvikling og ikke mindst meget imponerende resultater på bundlinjen, der langt har oversteget vores forventninger”

– Thomas, direktør HÖJSKOLENDK.

Kunde: HÖJSKOLENDK
Ydelser: SEO, SoMe og Ads
Hjemmeside: https://www.hojskolendk.dk/

3
Samarbejde stået på i følgende antal år
370
Stigning i leads til HÖJSKOLENDK
361
Stigning i tilmeldinger til HÖJSKOLENDK

For 2 ½ år siden besluttede vi os for at finde en ny samarbejdspartner ift. SEO og online markedsføring. Og eftersom du læser dette, har du nok også opdaget, at det kan være lidt af en jungle-ekspedition at skulle finde et stærkt og kompetent bureau efterhånden med så mange bureauer, der (ofte) lover meget mere, end de kan holde.

Thomas F. Carlsen - Direktør

Efter 4-5 møder med forskellige bureauer, faldt valget på River Online og det har vi aldrig fortrudt. Tværtimod. Fra første dag har de leveret ift. nysgerrighed på vores virksomhed, engagement, udvikling og ikke mindst meget imponerende resultater på bundlinjen, der langt har oversteget vores forventninger. I mine 12 år som selvstændig, er valget af River Online ét af de bedste og vigtigste jeg har truffet.

Thomas F. Carlsen - Direktør

Valgte marketingydelser

Google Ads

SoMe

SEO / Linkbuilding

“Vi har i et tæt samarbejde forstået at eksponere HÖJSKOLENDKs produkter til de rigtige målgrupper, som vi har opbygget og segmenteret grundigt. Ligeledes har vi splittestet på vores annoncer og budskaber for at øge relevansen af vores annoncering. Vi har udnyttet synergien i mellem de forskellige kanaler og med et godt kanalmiks øget synligheden og drevet mere relevant trafik til hjemmesiden og derved øget antallet af konverteringer markant.”

– Alexander Hornebo, Strategic Digital Marketing Advisor

Skal vi se, om vi kan skabe samme resultater for din virksomhed?

Udfyld denne formular, og lad os tage en samtale om potentialet for at udvikle din virksomhed. På samtalen får vi sat os ind i din virksomhed og giver herudfra vores bud på, hvorvidt vi kan vækste din virksomhed digitalt.