Senior Strategic Advisor

Alder: 49 år og 11 måneder
Erfaring: 19 år og  10 måneder
Område: Salg & rådgivning
Lokation: Odense, DK

Thomas har arbejdet med digital markedsføring siden 2003. Han har en uddannelse som udvikler og har kodet CMS-systemer fra bunden siden år 2000. Derfor ved han både det rent tekniske og det rent salgsmæssige i forhold til ROI, og hvordan et site skal være bygget op til at kunne give gode leads/kundehenvendelser. Thomas har altid haft fokus på at skabe dokumenterede resultater for de virksomheder, som han arbejder for.

Hans primære kompetencer er den brede forståelse for onlinemarkedet inden for SEO både på fx Google- og Bing-søgemaskiner samt Google Ads, Facebook, LinkedIn og andre SoMe-produkter.

I sidste ende er det kundens behov og resultater, der er vigtige. Det skaber han igennem behovsafdækning med hans kunder samt ud fra usability konverteringsoptimering og i samarbejde med River Online kompetente specialister er det, hvad han elsker at blive målt på.

Når Thomas ikke sidder i kundemøde, elsker han at sejle, træne og hans familie derhjemme. Han motto er ”Man kan, hvad man vil, og jeg gør det”, og det udspiller sig også i den tilgang, han har til kunderne.

Kom i kontakt med mig: