Skip to main content
Markedsføring

SMV:Digital åbner op igen!

Af maj 17, 2021februar 17th, 2022No Comments

Hjælp til at sætte skub i digitaliseringen i din virksomhed

Nu er det endnu engang muligt at søge tilskud til, at sætte skub i e-handlen eller din digitale omstilling. Der er nu igen åbnet for at søge tilskud til privat rådgivning igennem SMV:Digital Puljen. Muligheden er åben d. 31. maj kl. 09.00 og 48 timer frem. Åbningen for nye ansøgninger er udskudt fra onsdag den 26. maj kl. 09.00 til mandag den 31. maj kl. 09.00 i modsætning til hvad nedenstående video forklarer.

Det er vigtigt at du har din strategi for omstilling klar når du søger, så tag endelig fat i os eller din SMV:Digital rådgiver ASAP for at få det på plads.

River Online står klar med hjælp

Hos River Online har vi hjulpet en masse virksomheder med at søge tilskud og også med eksekveringen efterfølgende.

Selv hvis du ikke har besluttet og det er os eller anden partner du bruger, hjælper vi gerne. Vi forlanger altså ikke, at du bruger pengene hos os.

SMV:Digital hjælper små- og mellemstore virksomheder med at sætte skub i digitale ambitioner. Uanset om der er tale om en hjemmeside som giver dig nye muligheder, om der er tale om nyt content, eller om det er din digitale markedsføring som er i fokus.

I 48 timer og frem (fra 31. Maj kl. 9:00) er det muligt at søge om tilskuddet.

Hos River Online har vi bl.a. afholdt interne kurser og efterfølgende workshops for at dygtiggøre jeres medarbejdere, lagt en strategi for fremtidig brug af data, skabt en platform for udvidelse til nye markeder, eller sammen med jer skræddersyet en løsning der passer jeres behov.

Der er en række tilbud til små- og mellemstore virksomheder, som SMV:Digital deler ud af. Disse kan du læse mere om ved at gå ind på dit lokale væksthus eller ved at kontakte os.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse