Skip to main content

Amazon markedsføring

Hos River Online har vi opereret i Tyskland i over 3 år med en afdeling midt i Hamburg. Når man arbejder med kunders online markedsføring på det tyske marked, er det svært at komme uden om Amazon som en vigtig spiller på dette marked.

Vores speciale ligger, og har gjort det i mange år, i Google (SEO/Ads) og SoMe (Facebook, Pinterest, InstaGram, LinkedIN, Xing osv.). Vi gjorde os ingen forestillinger om at vi på ingen tid kunne udligne den enorme viden om Amazon der ligger dybt forankret i den tyske kultur. Af samme grund lavede vi grundig research på hvem der var den bedste på markedet i Tyskland, og teamede op med dem..

Af den grund vil vi gerne præsentere jer for IntoMarkets og ikke mindst Amazon guruen: Ronny Marx

Amazon i Danmark

Hos River Online holder vi nøje øje med udviklingen i Amazons fokus på norden, og ikke mindst deres indtog i Sverige. Der har længe været tale om at Amazon ligeledes snart entrerer Danmark, men indtil det sker, hjælper vi sammen med IntoMarkets, kunderne i Tyskland, Sverige og de øvrige markeder Amazon allerede opererer på.

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en specialist der kan videreformidle kontakten til IntoMarkets og deres dansksprogede medarbejder, eller direkte til Ronny Marx.

Sammen kan vi sikre en omnichannel strategi, og udnyttelse af data på tværs af platforme.

Vil du høre mere om potentialet på Amazon?

Udfyld formularen her, og vi kontakter dig for at høre mere ind til dine ønsker og behov.

    Gratis Tool Box

    Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

    Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

     

    Se værktøjskasse