online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

Godt content skaber flere kunder

Der er mange som siger, at content markedsføring er nyt. Det er det ikke, content marketing har eksisteret i mange år og har været brugt af bureauer og firmaer i stor udstrækning. Nu har denne marketingtype bare fået sit eget navn. Men hvad er content marketing? Det kan være mange ting, men først og fremmest er det indholdsmarkedsføring, hvilket vil sige tekst, en infografik etc. Der findes flere strategier, som man kan benytte sig af i den forbindelse.

Du skal bruge den strategi, som passer bedst til din virksomhed og det som du tilbyder dine kunder eller forhandlere. Hvis du vil have hjælp til at vælge den rigtige strategi, kan du altid kontakte os for at få hjælp. Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise i at rådgive omkring og udføre content marketing. Vores priser er i orden, og du får den bedste service hos vores meget dedikerede medarbejdere.


Content-marketingstrategier & 5 gode råd

 1. Det er som regel en del af en SEO-strategi, hvor vi får noget Google-værdi ud af content-markedsføring i form af bedre placeringer på Google. Faktisk så er værdien på sigt meget større på SEO-delen, hvis man tager SEO med i sin content-strategi, derfor er det vores anbefaling, at man gør det. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder med bl.a. tekster og andet indhold under linkbuilding.

 2. Det gælder altid om at skabe indhold som er så godt, at det bliver delt helt af sig selv og giver dig omtale på nettet og dermed også en stor mængde naturlige links ind til dit site. Det vigtigste er, at du skriver om noget som dine kunder og følgere synes, er interessant og som de vil dele. Hvis TDC f.eks. skriver et indlæg på deres blog om deres nye fiberbredbånd, så bliver den nok ikke delt så meget. Men hvis de f.eks. skriver en artikel om, hvordan man opsætter et Wi-fi-netværk, som giver den højeste effekt, så er det en artikel som alle synes er interessant og den har potentialet til at blive delt. Herefter poster de den på Facebook og alle andre sociale medier og håber på det bedste.

 3. Men nogen gange er det ikke nok at håbe på, at tingene bliver delt - man skal selv ud og lave et godt stykke rugbrødsarbejde. Har du skrevet en god artikel, kan man tage fat på bloggere for at få dem til at dele artiklen, så det bliver en form for katalysator, der får flere til at dele artiklen. Pressemeddelelser er også en god mulighed, når man har større artikler med et vist mediepotentiale.

 4. Det er ikke alle, der har en blog og det er heller ikke nødvendigt. Du kan nemlig også gå helt udenom selv at poste artiklen og tage direkte fat på bloggere, journalister osv. for at skabe en historie om din virksomhed eller et af dine produkter.

 5. Den bedste content-strategi får du hos os. Vi har det rigtige setup og har kontakter til flere tusinde bloggere og mange dygtige journalister. Vi kan mere effektivt - end du selv kan - lave en content-kampagne, som giver omtale og slutteligt de resultater, som du ønsker.

 1. Ugyldig indtastning
 2. Ugyldig indtastning


En samlet content marketing strategi!

En samlet content marketing strategi giver dig den største effekt. Sørg for at få lavet en god plan, hvor du får det helt rigtige indhold på din shop, dit website og/eller din blog. Find emner, som dine kunder interesserer sig for og som de har lyst til at dele. Vær i dialog med dine SEO-folk, det giver den størst mulige SEO-effekt ud af arbejdet. På den måde får du en langvarig effekt ud af det arbejde, som du laver nu – det såkaldte ”Evergreen-indhold”. Når folk deler og linker til dit indhold, bliver værdien endnu større og jo mere omtale og links, du kan skabe ved hjælp af godt indhold, jo bedre placeringer får du på Google.

 

content marketing

 


Lad os give dig et tilbud

Vi har et helt team, som arbejder med content og alt, hvad det indebærer, lad os hjælpe dig med at lave en god content-strategi, så du får den bedst mulige marketing ud af dit arbejde. Vi måler effekten af arbejdet over tid. Lad os hjælpe dig med, at komme godt i gang.

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987