Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Brug CPA til at optimere dine kampagner

 

Vil du være sikker på, at du får noget for pengene, når du annoncerer online? Vil du f.eks. undgå at betale for en helt masse kliks, der ikke fører til salg? CPA kampagner er et godt alternativ til de kampagner, hvor du betaler pr. visning eller pr. klik. Udtrykket står for cost per action eller som nogle siger det, cost per acquisition. Det betyder, at du betaler for en specifik handling. Det kunne være en tilmelding til et nyhedsbrev eller abonnement, download af en e-bog, et salg eller et opkald - der er mange muligheder. 

Hvad betyder cost per acquisition?

Hvad er CPA egentligt? Det er et udtryk for, hvordan du betaler for din annoncering. Det skrives cost per acquisition eller på dansk som omkostninger pr. salg eller omkostninger pr. handling. Denne type afregning for en kampagne, er typisk mere rentabel for køberen af annoncer, da der først skal betales, når der rent faktisk er et resultat. Det bruges ofte i Affiliate Marketing, hvor en annoncør viser dit tilbud på sin side eller netværk. Det er en god måde at finde finde de bedste annoncører på og undgå at betale en hel masse penge for kliks, der ikke fører til salg eller andre handlinger. Da du betaler for et reelt salg eller en reel handling, vil din CPA typisk også være noget højere end en CPC. Da du netop er sikret, at du får noget for pengene. 

Få effektiv hjælp til din CPA marketing 

Hvor høj må din CPA være? Det er svært at give et endegyldigt svar på dette spørgsmål. Det kommer meget an på værdien af dit salg eller værdien af din handling. Forhandler du nogle meget dyre produkter eller har du tilmelding til abonnementer, der giver dig stor indtjening løbende? Ja, så betyder det ikke så meget at have en høj CPA. 

Når du bruger CPA i Affiliate marketing, kan det også svinge meget, hvilken pris udbyderen af annoncer vil gå med til. Har de nogle bedre netværks med mange besøgende brugere, så kræver de typisk en højere CPA. Generelt er det vigtigste for dig at finde ud af, hvad din handling - salg, tilmelding eller opkald - er værd for netop dig. Så kan du bedre gennemskue, hvad en god CPA er for dig. 

Lyder det hele som volapyk? Vi kan altid hjælpe dig med effektiv CPA marketing, hvor du får god værdi for pengene!

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987