Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Digital er 100% målbar marketing

Du har søgt efter digital marketing, og har fundet os ved hjælp af Google. Ligesom du har fundet os, kan vi hjælpe dig med at finde flere kunder gennem god målbar marketing. Vores Bureau laver kun digital markedsføring, vi er specialister indenfor en digital verden, som kun de færeste kunder kender til, og derfor et sikkert valg, når du skal vælge din partner.


Marketing er gået digital

Aviser og annoncer i det lokale dagblade er ikke længere en god kilde til nye kunder, det ved langt de fleste forretninger i dag. Digital og online marketing er en sikker måde at få nye kunder på, og det bedste ved det hele er, at det er 100% målbart! Du kan altså med sikkerhed få at vide, hvor mange henvendelser eller nye kunder, du har fået. Du kan også nøjagtig få at vide, hvor kunderne kommer fra, hvilket tidspunkt de kommer på, og meget meget mere. Vi har data, og vi er rigtig gode til at behandle den, så du får det maksimale ud af din data.

Vi kan måle alle henvendelser, salg, telefon opkald mm. på din hjemmeside, så du er helt sikker på, at du bruger dine markedsføringskroner helt rigtigt.De 5 bedste digitale kanaler!

Vi måler og vejer data hver dag, for flere hundrede kunder. Den data behandler vi, på sådan en måde, hvor vi ender ud med, at ramme målgruppen helt perfekt. Men der findes flere forskellige måder at gøre det på. Rigtig mange spørger sig selv: "Hvad er den bedste måde?" Der er desvære ikke et simpelt svar. Du kan kun kan få det svar ved at snakke med folk som os, der har mange års erfaring med digital marketing. Alligevel vil det altid kun være et kvalificeret bud i starten.

Derfor anbefaler vi altid en kampagne, hvor vi får afprøvet alle digitaler kanaler, som vi ved virker for langt de fleste, for at finde frem til den, som virker bedst for dig. Jeg vil her liste de 5 kanaler, som virker bedst, med den første som den bedste.

 1. SEO, eller bedre kendt som søgemaskineoptimering. Rigtig mange har prøvet SEO, og rigtig mange siger, at det ikke virker, men det er desværre ikke helt rigtigt. SEO virker, det tager bare utrolig lang tid,  før man får den rigtige data at arbejde med. Søgemaskineoptimering er ikke en kortsigtet løsning, men en langsigtet løsning, og man skal som virksomhed dedikere sig til den i min. 6-24 måneder, helt afhængig af konkurrencen. SEO er dog, når den er sat helt rigitg op, den absolut bedste digitale kanal, da den konverterer flere kunder end nogen anden.

 2. Google AdWords, lige som med SEO, har mange prøvet Google Adwords, også uden held. Men det er i 99% af alle tilfælde, fordi det ikke har været data folk som os, der har sat kampagnerne op. Rigtig mange sætter kampagner op, men sætter ikke konverteringsmåling op, så man kan spore, hvor kunderne kommer fra, når de køber ens produkt gennem Google Adwords. Når det er sat op, kan man i løbet af ca. 1000 til 5000 klik finde frem til det, vi kalder guld søgeord, det er søgeord, som giver kunder, og det er for de fleste kun en håndfuld søgeord. Google AdWords tager ca. 3-6 måneder at få til at fungere bedst muligt, og derfra giver det kunder!

 3. Facebook marketing, eller Facebook annoncer. Ja, lige nøjagtig dem, som forfølger dig rundt på Facbook, hvis du har besøgt en hjemmeside. Men de er også irriterende, og mange gange er løbetiden på annoncerne sat alt for højt. Vi anbefaler maks 14 dage, har det derefter ikke givet en kunde, skal Facebook Retargeting ikke forulempe Facebook brugeren mere. I facebook finder man den bedste data, og man kan lave mange typer af kampagner, som rammer din målgruppe helt nøjagtigt.

 4. Konverteringsoptimering, er faktisk ikke nogen kanal i sig selv, da den ikke skaber besøg, men den skaber kunder. Du ser det ofte beskrevet under navne som CRO, conversion rate optimization, eller konverteringsoptimering. Ved hjælp af data fra Analytics og smarte værktøjer, kan vi arbejde med at vise forskellige versioner af kundens website, og ved hjælp af konverteringsdata, kan man så lade den bedste leve. Overtid får man mange flere kunder og henvendelser, ved at arbejde aktivt med konverteringsoptimering. Tænk over, at bare en stigning fra 1% til 2% i konverteringsrate på din hjemmeside, er en 100% stigning i dit salg. Derfor skal denne med som nummer 4.

 5. Andre kanaler. er det vi ser som opkomming kanaler, kanaler som viser en lille gevindst, men ikke nogen man skal arbejde med, før man har styr på de ovenstående 4 marketing kanaler. Google Plus er et nørdet socialt netværk, som passer til nogle forretninger. Instagram rammer ofte de helt unge. Bannerannoncering på store danske websites. Affiliate aftaler med blogs og websites.


Hør mere om digital marketing

Vil du gerne høre mere om de mange muligheder med digital og målbar marketing, så ring til os på 80 600 400, eller udfyld formularen i bunden. Vi kan hurtig lave en evaluering af din situation, for at se, hvor vi skal sætte ind, og hvad dit potentiale er. Udfyld formularen for at høre mere om målbar marketing.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer