Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
RAM RIGTIGT FØRSTE GANG
Vi er specialister i at lave specifik og direkte målretning

Facebook Annoncering

Facebook annoncering er den perfekte vej til at få nye kunder og pleje de eksisterende kunder. Uanset om du vil gøre brug af annoncering, få flere følgere gennem content marketing eller begge dele, så har Facebook marketing uanede muligheder for at få nye kunder og brande din virksomhed.

Det vigtigste ved en reklame eller et opslag er, at den vises på det rigtige tidspunkt til den rigtige person. Dette er muligt på Facebook. Ved brug af den demografiske og geografiske data, der findes på Facebook, er det muligt for dig, at målrette din kommunikation til netop de personer, der ønsker dine produkter og services.

Facebook marketing er vigtig, fordi den både rummer en direkte salgsværdi, men også en brandingværdi. Den sociale kombination med salgsannoncer og aktive brugere, gør Facebook ekstra kraftfuld.


Facebook vokser, det samme gør dine muligheder

Der er ingen tvivl om, at Facebook er kommet for at blive. Det er blot et spørgsmål om, at du har set de muligheder, der ligger i Facebook markedsføring. Der er mange brugere og du kan ramme dem alle. Med målrettede kampagner, annoncer og relevante opslag, kommunikerer du direkte til brugerne.

Når vi hjælper dig med at opsætte dine Facebook annoncer, fansider og kampagner, har vi fokus på konverteringer. Vi arbejder målrettet med at sikre dig nye kunder, mere salg eller større brandingværdi. Vi sporer alle kampagner, som bliver opsat, så vi kan måle effekten af det arbejde, vi laver for dig. 

I 2012 købte Facebook Instagram, og det har været en god forretning for dem sidenhen, da de har udviklet platformen til at være en perfekt annonceringskanal mod unge og moderne mennesker. Det giver dig gode muligheder for at krydsannoncere, for netop at ramme din målgruppe på det helt rigtige tidspunkt, med det helt rigtige setup. Læs mere om Instagram annoncering her, eller kontakt os, for at høre mere om Instagram og Facebook annoncering.

Vi er tæt forbundet med Facebook

Vi er vilde med Facebook, og ja, de er faktisk en af vores største partnere. Derfor besøger vi også dem, for at få være opdateret og bevare det bedste samarbejde med dem, som sikrer dig den bedste annoncering, så du kan være et skridt foran dine konkurrenter. 

Vi udvikler løsninger direkte med Facebook

Vi har egen udviklingsafdeling, hvor vi udvikler løsninger, som automatiserer og forbedrer Facebook marketing. Derfor er det også ekstra vigtigt for os at være helt tæt på Facebook, så vi hele tiden kan arbejde sammen med dem, om at udvikle nye muligheder. Er du interreseret i Pinterest annoncering, så tilbyder vi naturligvis også dette.

Noget af det vi har udviklet, er Facebook Storytelling, som betyder at vi ved hjælp af landing pages på dit website, og ved kontrolleret annoncering, kan køre et flow, hvor vi viser en annonce, som leder til en artikel, ad gangen i netop det flow vi ønsker. Det er smart storytelling og det har lavet om på hele den måde, vi laver retargeting på i dag.

Vi bruger historier, i stedet for at vise den samme annonce i 60 dage. Hør hvad vores CEO/CVO Jesper Riber, siger om vores Facebook samarbejde.


Kontakt os i dag for at høre mere


 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987