Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

LINKBUILDING - CSS

Linkbuilding

Vi bruger 3 forskellige teknikker til link opbygning


Hvad er linkbuilding

Når man får andre hjemmesider, blogs eller lignende til at lave links til ens eget website, så tæller et link som en form for en anbefaling, set med søgemaskinernes øjne. Dvs. får du et link fra børsen.dk, så anbefaler børsen.dk med andre ord dit website. Og det er klart, at jo flere gode anbefalinger du får, jo bedre placeringer får du. Der er selvfølgelig meget mere i hvordan links bliver bygget, men det kommer vi ind på længere nede på siden.

Linkbuilding er en af de mest omtalte dele af SEO og det er både positivt og negativt. Nogle mener at linkbuilding ikke skal praktiseres, da det skader websites og nogle mener det er det bedste i SEO.

Vi har analyseret mere end 1,2 millioner domæner over de sidste år. Og vi har med denne analyse påvist at links er nødvendige for at være godt placeret på søgeord med konkurrence. Du kan læse hele artiklen her. Big data analyse af links kontra placering på Google.

Men det er vigtigt, at det er links af høj kvalitet og ikke kun købte links, så man opnår en naturlig linkprofil. Men alt i alt er det altid dit valg om du ønsker linkbuilding eller ej. Linkbuilding er nemlig ikke tilladt ifølge Googles retningslinjer.

Vi ved, at det kun er muligt at opnå gode placeringer på konkurrenceprægede søgeord hvis man benytter linkbuilding. Men når vi skal lave denne del, er det vigtigt, at du laver et godt mix af alle former for linkbuilding, så du får en bred og varieret linkprofil, som ser naturlig ud. Linkbuilding skal laves over tid, så linkene kommer i et naturligt flow og det er derfor, at de fleste linkbuilding aftaler laves som en løbende proces.

Du kan altid spørge vores specialister hvordan linkbuilding fungerer - ring på 80 600 400 for at høre mere.

 

Almindelig linkbuilding


Almindelig linkbuilding er det  90 % af alle SEO leverandører benytter sig af, og vi giver også denne valgmulighed, da den er et billig i forhold til manuel eller outreach linkbuilding.

Almindelig linkbuilding, betyder at du får links fra et netværk af blogs (PBN), hvor fx studerende skriver artikler om produkter og publicerer dem på netværket. Det giver dig links med en nogenlunde trust som kan bringe lav eller mellem konkurrencebaserede søgeord til toppen i Google.

Hvis du i dag får lavet linkbuilding af en leverandør, men ikke er helt sikker på, hvorfra dine links kommer, så spørg efter en liste. Hvis din leverandør ikke vil udlevere listen, så er det med stor sandsynlighed fra linknetværk. Vi udleverer altid en liste over alle links vi laver.

Almindelig linkbuilding er billig og effektiv. Vi anbefaler altid at benytte den i kombination med andre former for linkbuilding.

Test almindelig linkbuilding og få også en gratis rank tracker

Ønsker du at teste linkbuilding? Bestil en Linkpakke til en ekstra skarp pris.
Vi opsætter også en gratis rank tracker til dig, så du kan følge med i, hvor meget dine placeringer stiger på Google.

Linkpakke 10 Du får:

Gratis Rank Tracker
10 links til ét domæne
DR blandes mellem 0 til 20
Fordelt over 30 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
3.495 KR
Bestil nu
Linkpakke 25 Du får:

Gratis Rank Tracker
25 links til ét domæne
DR blandes mellem 0 til 40
Fordelt over 60 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
6.995 KR
Bestil nu
Linkpakke PRO Du får:

Gratis Rank Tracker
10 links til ét domæne
Min. DR 20 til DR 40
Fordelt over 30 dage
Ét link i hver artikel
Inklusiv tekster
Unikke IPer
6.995 KR
Bestil nu
 

 

Sådan foregår bestillingen

Efter din bestilling vil en SEO konsulent kontakte dig og tilsende et Excel ark, som skal udfyldes med dine linkønsker og søgeord. Du vil blive bedt om at udfylde hvilke sider du ønsker at styrke med links, samt ønsket ankertekst og søgeord.
Eksperten vil måle din bestilling op mod din nuværende linkprofil, og sende dig en mail med eventuelle tilretninger. Der vil også være en fane til de søgeord, som du ønsker at spore i den medfølgende Ranktracker.

Hvis ønsker at rette op på en skæv linkprofil, eller vil styrke den nuværende synlighed, kan du lade det være op til specialisten at definere linkpakkens indhold. Dette vil medføre en merudgift på 500 kr. til linkanalysen.

Outreach linkbuilding


Dette er den mest moderne metode af linkbuilding, da den har et højt kvalitetsniveau. Omkostningerne er lidt højere end manuel linkbuilding pr. link, men kvaliteten er bedre og mere sikker.

Outreach betyder, at man går ud og finder bloggere som vil skrive om ens produkter eller services for penge eller gaver. Det er stadig imod Googles retningslinjer og det er også imod lovgivningen, hvis man ikke sørger for, at det bliver klart defineret i indlægget, at det er et betalt indlæg. Men det giver gode links fra relevante bloggere.

Manuel Linkbuilding


Manuel linkbuilding er en af de ældste metoder til at fremskaffe links til websitet. Og det er også den metode som er den mest sikre. I al sin enkelthed har du en person til at finde linkmuligheder eller udfører det selv.

Man finder linkmuligheder fra gratis sider, men også fra sider, hvor man betaler for at få links. Det kan være fra. dagens.dk, business.dk eller andre sider hvor dine konkurrenter får links fra.

Vi kan bl.a. lave konkurrentanalyser af dine konkurrenters links og finde ud af hvor de får links fra. Har flere af dine konkurrenter links fra f.eks. Dagens.dk, så giver det god mening at man kontakter Dagens.dk og ser om der ikke også er mulighed for, at din side får links derfra. Det bringer din side, på samme højde som dine konkurrenter og herfra er det bare at bygge på, så din side får flere og bedre links end dine konkurrenter.

Det er meget tidskrævende at lave manuel linkbuilding, men det er også en af de mest sikre metoder at arbejde med, da linkene bliver utrolig varierede.

Pressemeddelelser


Når vi begynder at gå i dybden med links, så får pressemeddelelser en helt anden lyd, for så går vi nemlig ikke kun efter branding.

Vi kan også bruge pressemeddelelser til at få links til websitet. Vi har kontakt til flere danske journalister, både freelancer og interne og når du har en rigtig god historie, som kan tage overskrifter ved de små lokale eller de store aviser, så kan man godt være dygtig og heldig at få nogle gode links på den måde.

Det kræver lidt ekstra tid at lave en pressemeddelelse som går efter links og en af de metoder som man ofte bruger, er at lave en analyse, som ligger på dit website som historien omhandler. Her vil diverse aviser mange gange linke til artiklen.

Omtale og branding giver også trust til Google og det ultimative er selvfølgelig at få et link. Men meget omtale på nettet giver dig også et løft og jo større mediet er, jo mere trust har mediet.

Hvilken type linkbuilding skal jeg vælge?


De fleste vil altid sige, at man skal vælge den dyreste. Vi anbefaler en blanding af alle typer linkbuilding, så man får det bedste fra alle 4. Og hvis budgettet stadig ikke er til det, kan man skære de dyreste metoder fra en efter en.

Har man et godt SEO budget, så er manuel linkbuilding den rigtige vej at gå. Her får du alt fra alle verdener og det er den metode der giver dig den største sikkerhed for at beholde dine placeringer på lang sigt.

Men linkbuilding er altid noget man skal aftale med en specialist som har sat sig ind i din webshop, din økonomi og din forretning. Vil du gerne have råd og vejledning så kontakt os på 80 600 400 eller udfyld formularen.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987