CEO – River Online Group

Alder: 38 år
Erfaring: 15 år, 2 måneder
Område: Salg & Rådgivning, Ledelse
Lokation: Hamburg, DE

Anders er CEO for River Online Group & partner.

Anders sidder i dag med det overordnede ansvar for at sikre at kunderne får den bedste oplevelse når de entrerer med River Online, og ikke mindst at alle i virksomheden hver dag med glæde møder ind.

”Vi skal have det sjovt når vi arbejder” – Er Anders motto, og det gennemsyrer alt hvad han gør!

Når du har et møde med Anders, så vil du hurtigt opdage, at han er super dedikeret. Han arbejder, ligesom alle i River Online, hårdt på at forstå din virksomhed og de udfordringer i står med, således han i samarbejde med dig bedst kan skræddersy den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Sammen opsætter i et mål, som løsningen bliver tilrettelagt ud fra, således dine online drømme har størst chance for at gå i opfyldelse.

Når Anders ikke sidder i et møde eller er på telefonen, så er han at finde i Odense hjemme hos hans familie. Han er som de fleste andre mænd i River Online bidt af en gal fodbold, hvor hans store glæde og frustration er fodboldholdet Inter Milan.

Med Anders får du en person, der kommunikerer med dig i øjenhøjde.

Vil du gerne have en snak med Anders, hvor han kan fortælle dig mere om River Online og mulighederne for samarbejde? Udfyld formularen her på siden, så kontakter han dig snarest.

Medarbejder