Har fået en struktureret Google Ads strategi

Mr.dk ønskede at øge deres omsætning på Google Ads og gøre deres kampagner mere profitable i forhold til hvad de brugte på markedsføring.

Vi foreslog en optimeret kampagnestruktur, søgeordsanalyser, produktfeed-analyser til at skubbe kontoen i den rigtige retning.

Kunde: Mr.
Ydelser: Google Ads
Hjemmeside: www.mr.dk

200
Er ROAS steget med
80
Er konverteringsraten steget med
300
Er omsætningen fra Google Ads steget med

Vi hos Mr bevæger os i et ekstremt konkurrencepræget marked. Vi ønskede fra start at øge vores eksponering og omsætning i Google. Det stod hurtigt klart for os, at vi havde brug for en specialist til at vedligeholde og optimere vores kampagner, så de er effektive og rentable. Her faldt valget på River Online.

Rasmus Pedersen - Webmaster

Vi har set stærke forbedringer

Vi hjalp med at få lavet en helt ny og optimeret kampagnestruktur, strømlinet annonceringen og foretaget tekniske optimeringer af Google Shopping, som ville tage dette til det næste niveau. Ved at bruge en struktureret, analytisk og teknisk tilgang til Google Ads-annonceringen i et super konkurrencepræget marked, så har vi kontinuerligt set stærke forbedringer i omsætningen på webshoppen samt tilbagebetalingen fra annonceringen, som gør markedsføringen endnu mere profitabel.

Vi har i nogle år haft Jacob tilknyttet som Google Ads konsulent. En kæmpe fornøjelse og et samarbejde vi er rigtig glade for. Han rykker hurtigt på nye kampagner, ofte med kort varsel og tager sig god tid til afrapportering og spørgsmål. Jacob formår stadig at finde to cifrede vækstrater frem i kanalen hvert år og har en stor del af æren for at Google Ads står for en ikke ubetydelig del af vores online omsætning

Rasmus Pedersen - Webmaster

Vi har samarbejdet med Mr og Rasmus i flere år, og vi har en stærk løbende kommunikation omkring forretningen, hvortil vi begge bidrager med idéer og sparring omkring forretningen. Vi har sammen en klar plan omkring retningen for annonceringen som vi følger, ligesom vi også laver plads til nye idéer og tiltag. Sammen har vi skabt en stærk og sund vækst på mr.dk, som jeg er rigtig stolt af.

Benyttede strategier

Google Ads

SoMe

SEO / Linkbuilding