PriceShape er en software platform, som hjælper e-commerce forretninger i alle størrelser, med at få et komplet overblik over deres konkurrencesituation via konkurrentpriser, lagerstatus og meget mere. Platformen giver derfra alle muligheder, til at tage action på dataen ved hjælp af opsætning af prisregler, til at få dynamiske priser, som ændre priserne på produkterne op og ned automatisk, for at få den højeste indtjening. I PriceShape er det også muligt, at få dynamiske product feed, som kan hjælpe med at allokere markedsføringskroner, hvor man er konkurrencedygtig fremfor hvor man ikke er, for at optimere ROAS.

 

E-commerce markedet er blevet gennemsigtig for forbrugeren, så det er vigtigere end nogensinde, at have et dette overblik over sin konkurrencesituation i markedet, for at kunne optimere både bundlinje og toplinje i et konkurrencestærkt e-commerce landskab.

 

PriceShape og River Online har indgået et partnerskab, der skal styrke den digitale marketingstrategi for fælles e-commerce kunder, hvor prissætning af varer og konkurrencedygtigheden er en stor faktor for en online succes. Ved brug af det data, som PriceShape kan give, får River Online en integreret indsigt i, hvordan pris, konkurrence mv. hænger sammen, hvilket kan bruges til at vækst vores fælles kunder.

Kundernes vurdering af PriceShape

Der er ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at skrive en.