Har fået en SEO/Google Ads strategi

Siden 2016 har vi hjulpet Sunset Boulevard med at skabe resultater. Først startede vi med SEO og linkbuilding, hvor Google Ads efterfølgende blev koblet på. Vores primære fokus er at sikre en overall synlighed for Sunset Boulevards vigtigste søgeord gennem en SEO/Google Ads strategi.

I dag har vi et rigtig tæt samarbejde med Sunset Boulevard omkring deres synlighed på Google og arbejder kontinuerligt på at udvikle deres digitale strategi for SEO og Google Ads.

Kunde: Sunset Boulevard
Ydelser: Google Ads, SEO, Linkbuilding
Hjemmeside: www.sunset-boulevard.dk

162
Vækstet antal sessioner
1556
Steget antal placeringer på Google

2016
Arbejdet sammen siden

Jeg er rigtig glad for samarbejdet med River Online. De skaber resultater, kommer med gode råd og vejledning og viser stor interesse i vores virksomhed. Jeg har et klart indtryk af at River Online vil vores virksomhed det allerbedste og at altid står altid klar til at hjælpe.

Caroline Kvist - Jr. Digital Manager

Vi vil gøre det lidt bedre end forventet.

Der er fastfood, og så er der os. Vi er drevet af en trang til at vise, at fastfood kan gøres bedre. Vi går højt op i kvalitet samt at finde de helt rigtige råvarer. Det betyder, at vi ikke alene kan servere et måltid, der smager af mere, men som også føles bedre. Sunset Boulevard føles bare bedre.

Vi har haft SEO-delen hos River Online i alt den tid jeg har været hos Sunset Boulevard. Jeg har flyttet vores Google Ads-opgaver fra et andet bureau til River Online, fordi de performede rigtig godt på SEO-delen og kunne komme med gode råd og vejledning til hvordan vi kunne komme til at performe endnu bedre ift. Ads. Derfor var mine forventninger at vi ville give vores Ads-performance et løft og samtidig have godt samspil mellem organic search og paid search.

Caroline Kvist – Jr. Digital manager

Benyttede strategier

Google Ads

SEO / Linkbuilding