Skip to main content

River Online er Google Premier Partner igen – se, hvilke fordele det giver dig

Igen i år kan vi kalde os Google Premier Partner hos River Online. Kun tre procent af landets bureauer kan bryste sig af denne titel, der omfatter de tre procent mest effektive Google-partnere i Danmark. Vi har taget en snak med Head of Ads hos River Online, Jacob Madsen, om Google Premier Partner-statussen, og hvilke fordele det giver vores kunder.

Googles anerkendelse af de bedste tre procent

Google Premier Partner er Googles anerkendelse af, at et bureau besidder den viden og de kompetencer, der skal til for at optimere Google Ads-kampagner og skabe fordelagtige resultater for bureauets kunder. Googles Premier Partner-status gives til de bedste tre procent af Google-partnere i et givet landet og måles ud fra effektivitet, udgift og certificerede medarbejdere. Således kan River Online endnu engang bryste sig af at være blandt de tre procent bedste Google-partnere i Danmark. Head of Ads hos Jacob Madsen er ligesom resten af River Online stolt af Googles gentagende anerkendelse:

“At være Google Partner er en anerkendelse fra Google af måden, som vi arbejder på, og vores formåen som bureau i at skabe resultater og vækst med Google Ads for vores kunder. For River Online betyder partnerskabet adgang til uddannelse, support og ressourcer, som vi kan bruge til at skabe endnu større succes på vores kunders Google Ads-konti”, fortæller Jacob.

Som Google Premier Partner har vi et dedikeret team hos Google i Dublin, som vi løbende holder møder med for at se på muligheder, gennemgang af nye betaer og meget mere. Ligeledes får vi løbende adgang til events hos Google, som bliver skræddersyet med rådgivning og indhold fra førende meningsdannere.

Et tegn på, at vores fokus ligger det rette sted

Måden, hvorpå Google evaluerer, hvorvidt en virksomhed skal opnå status som Google Premier Partner, er ved en sammenligning af bureauets effektivitet i forhold til andre bureauer i samme land. Med udgangspunkt i den store konkurrence, der er inden for branchen i Danmark, er vi ekstra glade for at kunne kalde os Premier Partner endnu en gang.

Jacob og resten af River Onlines Google Ads-team prioriterer kunderne allerhøjest – og netop dette er, hvad Jacob mener, har givet Google Premier Partner-statussen endnu en gang.

“Vores kunders succes er det, som vi hver dag kæmper for. Googles store anerkendelse af måden, vi arbejder på, er en anerkendelse af, at vores fokus ligger det helt rette sted – nemlig på kunderne”, beskriver Jacob.

Vores Google Ads-team breder sig over vores kontorer i Aalborg, Kolding, Odense og Hamborg.

Disse fordele får River Onlines Google Ads-kunder

Det er en fordel at vælge en Google Premier Partner som River Online, når du vælger bureau. Dette skyldes blandt andet, at Google Premier Partnere får adgang til annonceringsfordele, som andre virksomheder ikke gør. Netop disse fordele er, hvad vi bruger til at skabe ekstra succes for vores kunder med Google Ads-annoncering. Jacob uddyber fordelene her:

“En af fordelene, som du får som kunde ved at bruge en Google Premier Partner, er, at man kan blive en af de første testere på nye betaer, som kun Premier Partnere bliver tilbudt at teste af, inden de lanceres. Derudover kan vi som Premier Partnere få udvidet support i form af markedsanalyser, strategier og uddannelse. Alt sammen til fordel for vores kunder.”

Ønsker du at høre mere om, hvilke fordele River Onlines Google Premier Partner-status giver dig som kunde, er du velkommen til at tage fat i os. Jacob og resten af Google Ads-teamet hos River Online kigger også gerne din Google Ads-konto igennem for at se, om der er noget, der kan optimeres, så du får mere ud af dine annoncekroner.

Skal jeg fortælle dig mere?

Skal jeg fortælle dig mere? Udfyld formularen, og så giver jeg dig et kald.

Jacob Madsen
Head of Ads & Partner

   +45 25 94 99 01      jrm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse