Skip to main content

Efter 3 år på det tyske marked er tiden kommet til, at River Online udvider i Tyskland, og destinationen bliver Düsseldorf.

Hvorfor Düsseldorf? Den primære årsag til at vi nøje har udvalgt Düsseldorf, skyldes at vi allerede har aktive kunder i regionen, og vi skal være i stand til at passe dem personligt på stedet. På trods af Covid-19 er den personlige relation stadig utrolig vigtig for os, og at fysiske møder igen begynder at være en mulighed er fantastisk.

Düsseldorf repræsenterer dog også en region i Tyskland som vi finder spændende, og vi ønsker at hjælpe så mange virksomheder som muligt på deres vækstrejse.

Men for at forstå, hvad dette nye trin egentlig betyder for os, skal du se på det store billede, og for at gøre det skal vi se et par år tilbage ...

Historietimen

I 2012 grundlagde Jesper Riber virksomheden River Online, og gennem årene er det vokset fra et lille firma til et stort bureau med mere end 40 ansatte fordelt på 3 lokationer i Danmark. I River Online var medarbejderne for Jesper og River Online altid i centrum, og det blev virksomhedens filosofi. Vi har altid ment at for at levere det bedste produkt til kunderne, kræver det at man selv trives i det man gør.

Vi ønsker at lavere mere end kunderne forventer igennem innovative løsninger, høj kompetence og et højt energiniveau.

I årenes løb er River Online i Danmark blevet et meget stærkt brand, et etableret bureau, der har fastslået sit navn i branchen, og med succes har serviceret både små, mellemstore, og store kunder fra en lang række brancher.

Den næste store milepæl kom i 2017

Med åbningen af ​​Hamburg lokationen i Winterhuder Weg var River Online var blandt de første danske online marketingbureaur, der vovede sig ind på det tyske marked. Der var meget at lære om kulturelle forskelle, men formlen som havde givet succes i Danmark, var den samme.

Der blev bygget en afdeling med udelukkende tyske medarbejdere, og kunderne var en god blanding af tyske og danske virksomheder, der alle havde drømmen om succes og vækst på det tyske marked til fælles.

2020 – Corona præsenterede os for nye udfordringer…

Vi tillod os på trods af den fysiske afstand fra vores individuelle hjemmekontorer, at vokse tættere sammen som et team og som en virksomhed på tværs af grænser!

Corona har på mange måder forandret vores måde at arbejde på, og øget både effektivitet, arbejdsglæde og fleksibilitet.

Det, der var en vanskelig tid for mange virksomheder, har tvunget folk til at tænke anderledes. Det har skubbet til digitaliseringen, det har ændret arbejdsmetoder, og har skabt nye muligheder for mange virksomheder. Vi kunne qua vores speciale, støtte vores nye kunder i denne transformation og tilpasning og gøre det, vi er rigtig gode til.

2021 Düsseldorf vi er ankommet!

Fra august 2021 kan du nu finde os i Düsseldorf på den smukke Königsallee 14 i hjertet af byen, i et hyggeligt og virkelig indbydende kontor. Vi er begejstrede for vores nye kolleger, der som en del af vores team vil øge vores viden, og skabe værkst i en ny region. Vi sidder klar til at rådgive dig om det tyske marked.

Ny placering – samme professionelle service!

Vores fremtidige kunder kan også se frem til vores professionelle support i vores nye lokation. Fordi River konceptet har bevist sig selv (også i Tyskland) og vil fortsætte med at gøre det. Formlen er: Høj kompetence, service og stor kundetilfredshed.

Er du er interesseret i at blive en del af denne rejse og gerne vil arbejde med os, så kontakt os endelig.

Hvad indeholder vores service?

✓ Optimering af organiske placeringer på Google

✓ Mere synlighed gennem Google Ads

✓ En direkte linje til din målgruppe gennem de utrolige målrettingsmuligheder på Facebook og Instagram

✓ Flere besøgende på dit site, der er mere tilbøjelige til at købe

✓ Flere kunder

 


Hvilke andre fordele følger med?

✓ Du lærer meget om online marketing (SEO, Google Ads, Facebook Marketing osv.), Fordi vi er meget åbne med vores viden.

✓ Vi gennemfører de nødvendige trin sammen med dig.

✓ Følg udviklingen i dine SEO resultater i realtid takket være vores ranktracker.

 

 

Hvorfor skal du arbejde med os?

✓ Du kan teste os i en måned eller to, fordi vores abonnementsmodel giver dig mulighed for at annullere samarbejdet når som helst – stort set som med Spotify.

✓ Brug os – takket være vores gennemsigtighed i alt hvad vi laver kan du overtage viden, og anvende den selv.

✓ Arbejd med tidligere ansatte fra Google, og brug deres viden til din fordel i forhold til dine konkurrenter.

✓ Direkte kontakt til specialister i stedet for kontakt via en sælger uden viden.

✓ Google hjælper os med at hjælpe dig og din virksomhed, fordi vi er en Google Premium Partner, har vi en direkte hotline til Google support.

✓ Vi er også en Facebook Marketing Partner, som giver os mulighed for at få øjeblikkelig support fra Facebook til vores kunder.

✓ Vi kan også støtte din virksomhed på tværs af landegrænser, da vi er en dansk-tysk virksomhed, der vokser internationalt. Vi har også stor erfaring med at arbejde med internationale kunder i resten af Europa.

✓ Vi er ærlige! Vi giver aldrig løfter, som vi ikke kan holde. Vi giver realistiske analyser og vurderinger i stedet for urealistiske løfter, der lyder for gode til at være sande.

✓ Vi tager os af alt! Hvis du ikke ønsker at beskæftige dig med online marketing og vil koncentrere dig om din kerneforretning, sikrer vi, at du kun bliver kontaktet, når det er absolut nødvendigt. Resten tager vi os af, og holder dig kun informeret om resultaterne.

 

 

Har du stadig bekymringer?

✓ Da du kan opsige kontrakten hver måned, vil vi aldrig miste fokus på dig som kunde og slække på service og kvalitet.

✓ Vores medarbejdere er det vigtigste for os, fordi tilfredse medarbejdere sikrer tilfredse kunder, og det fører til bæredygtig vækst.

✓ Du kan komme i gang med os fra så lidt som 3900 kr. om måneden.

✓ Ved du ikke, hvad du kan forvente af os, og om det er pengene værd? Du får rådgivning, så du ved, hvad du skal gøre for at rykke din virksomhed fremad, du får viden om, hvad du investerer i, og du vil også have friheden til at fokusere på det, du er god til.

✓ Har du stadig bekymringer eller spørgsmål? Lad os tale om det og se, om vi kan finde melodien sammen.

Vil du vide mere? Tilmeld dig derefter i vores kontaktformular 🙂 Klik blot på “Modtag en gratis 360 graders analyse” herunder! Men du kan også bare ringe til +49 174 90 94 766.  Vi taler både dansk og tysk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Venligst

Dit River Online team 🙂

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse