Skip to main content

Få bedre SEO tekster

Synlighed på Google kræver gode tekster på dit website. Tekster som dine kunder gider læse, og som fortæller søgemaskinerne, hvad du skal findes på og at din side er troværdig og fortjener mere synlighed.

Disse tekster kalder vi SEO tekster – eller søgemaskineoptimerede tekster.

Vores content platform sørger for kvalitet

Hos River Online har vi udviklet en content platform, som forbinder alle tekstforfattere digitalt med vores konsulenter. Alle vores tekstforfattere er enten deltidsansat eller freelancere fra Danmark og udlandet. Systemet gør det nemt for både forfattere og konsulenter, og fjerner mails og lange dokumenter som er tidskrævende.

Systemet sørger for, at alle regler i forhold til SEO bliver overholdt, at længden er den rigtige samt at de rigtige søgeord indgår det rigtige antal gange. Det sikrer kvalitet i teksterne, og gør det nemt for tekstforfatterne, som nu kan koncenterer sig om at skrive tekster der virkelig giver mening for kunderne.

Systemet er effektivt på flere måder, og det giver dig en stor besparelse. Både fordi kommunikationen er minimal, men også fordi vi kun skriver tekster i den længde Google kræver.

Når vi laver SEO tekster, regner vores content platform nemlig selv ud, hvor lang din tekst skal være, for at være optimal til SEO. Det gør den ud fra hvor mange søgeord der skal være i teksten, hvilke søgeord der skal med og hvor stor konkurrencen er. På den måde sparer du mange penge, da de fleste ofte bare bestiller tekster på 4-500 ord.

Selvom vores konsulenter altid gennemgår teksterne, har vi effektiviseret hele processen så meget, at vi kan sælge topkvalitet til en skarp pris.

Pris og kvalitet hænger ikke længere sammen

Alle siger altid, at pris og kvalitet hænger sammen. Men når en LAV pris her hænger sammen med en HØJ kvalitet, så er det fordi vores system gør det muligt.

Vi har over 40 virkelig dygtige tekstforfattere ansat bare i Danmark og flere i udlandet. Vores tekstforfattere er både unge, ældre, pensionister, skolelærere og studerende. Vi har en tekstforfatter til enhver opgave. De brænder alle for at skrive tekster, og går meget op i at netop deres tekster for den højeste vurdering.

Den lave pris er resultatet af den optimerede proces. Systemet sørger for, at tekstforfatterne er tilstrækkeligt informeret om din virksomhed, og at de ved præcist hvilke søgeord der skal indgå i teksten og hvor lang den skal være. De skriver direkte i systemet, og med et klik returneres opgaven til os, og vi får med det samme at vide, at teksten er klar til dit website.

Processen er hurtig, da de arbejder hele døgnet, i weekender og i ferier. Der er altid en tekstforfatter til netop din opgave.

Få et tilbud på en demo tekst

Udfyld formularen her og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse