Skip to main content

”2020 er et år, der skal gå i glemmebogen.” 2020 er et år, som vi hurtigst muligt skal ud af og det er også et år, der har været rent spild”
Det er sætninger, som jeg er stødt på rigtig mange gange i de seneste måneder, og udsagn som jeg jo sagtens kan forstå, at store dele af befolkningen tænker.

Men er det nu også hele konklusionen på dette Herrens år 2020? Nej, ikke i min optik. Jeg underkender på ingen måde, at det har været et dyrt år for pengepungen og ift. mistet jobs, men det har i sandhed også været et år, hvor der er blevet sat raketter under den digitale udvikling, og turbo på omstilling af forretningsgange og processer i virksomheder.

Det synes jeg er det positive, som vi bør tage med os hen over nytåret, som et nytårsforsæt, og ind i et nyt og spændende 2021.

Evnen til at kunne digitalisere processer ved at automatisere, det der populært kaldes ”rugbrødsarbejde”, og vores mulighed for at mindske spildtid på de danske motorveje ved at afholde størstedelen af vores møder online, det er da alle ting, som vi skal tage med os ind i fremtiden, og videreudvikle på.

Hvorfor dog gå tilbage til at ”gøre som vi plejer.” Vi skal da tænke smart og effektivt, og praktiserer man som virksomhed allerede ovenstående, så er der også den ret lækre sidegevinst, at vi alle bidrager mere til den grønne omstilling. Whats not to like?

På vegne af hele teamet bag River Online, ønsker jeg vores skønne kunder og gode forretningsforbindelser en rigtig glædelig jul samt et succesfuldt nytår, gerne præget af mere innovation med vækst til følge.

Vi ses, høres og skrives online!

De bedste hilsner

Lars Juhl
Direktør, River Online Danmark

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse