Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

BREAKING - River Online solgt for 243 millioner

DETTE ER EN APRILSNAR

Læs her hvad vi fik ud af det.

Ja, det er stort, meget stort! Og vi har kæmpet i lang tid for det.

Nu kan vi langt om længe fortælle en historie, som går lang tid tilbage. Og vi har glædet os til det.

I 2016 satte vi et unaturligt stort mål

Sigt efter Mars, så rammer du månen, sådan siger vores stifter Jesper Riber altid. Derfor besluttede vi i 2016 at sætte alle sejl til i innovationens øje, nemlig at udvikle noget nyt og revolutionerende inden for SEO. Vi har i de senere år udviklet mange interne værktøjer, og crawlet millioner af websites. Og vi har bygget værktøjer som vores SEO konsulenter bruger til at finde alle SEO fejl på websites, langt hurtigere og langt mere nøjagtig.

Men vi ville meget mere. Vi ville vide nøjagtig hvilke elementer der findes i søgemaskinernes algoritmer, hvor mange dele af algoritmen findes der, er det 100, 250, 350 og hvad består de elementer af? Dem som kan finde ud af det med nøjagtighed, har nemlig knækket koden til at lave det mest sikre SEO i verden, SEO som virker hver gang!

Tvunge og forbundne neurologiske netværk var løsningen

Det seneste år har vi lagt alle vores resourcer i neorologiske netværk (AI), som bruger alle de millioner linjer data vi har til rådighed for at finde frem til søgemaskinernes algoritmer.

For 2 måneder siden lykkedes det. Desværre må vi ikke længere fortælle hvad hemmelighederne er, men vi kan fortælle, at løsningen kom, da vi fandt ud af, hvordan vi lagrer data 100 gange så efficient end andre , samt behandler data langt hurtigere via forbundne neurologiske netværk, som bliver tvunget via en hovedprocesser til at arbejde sammen mere effektivt.

Da vi begyndte at tilpasse nogle testobjekter (websites) efter denne nye automatiserede metode, som hele tiden ændrede opsætning på de websites via brugte, så de hele tiden tilpassede sig søgemaskinernes algoritmiske ændringer, fandt vi ud af, at de hele tiden ændrer sig, og at netop et konstant tilpasset website, som godt kan ændre sig flere gange om dagen, er det eneste som kan ranke som nummer 1. på søgemaskiner hele tiden, og på alle dets søgeord.

At være i stand til gentagne gange at reverse engineer algoritmerne på søgemaskinerne, er ikke bare værdifuldt for den enkelte søgemaskine, men også i forhold til at kende til deres  konkurrenters algoritmer. Derfor gik handlen også forholdsvis hurtigt. 

Det blev en meget stor søgemaskine klar over ret hurtigt (som vi ikke må nævne ved navn), hvorefter de tog kontakt til os, og i dag kan vi så fortælle, at de har købt os.

Vi er naturligvis stolte, men også kede af, at vi ikke kan vise hele verden det her. Men nu er 243 millioner USD bare rigtig mange penge.

Intet ændrer sig for vores kunder, og vi fortsætter stadig som konsulentbureau, både inden for SEO & Google Ads.

 

Med venlig hilsen

River Online 

Har du spørgsmål, kan du henvende dig på engelsk til vores nye kommunikationschef:

Yn Ranslirpa
Mountain View, CA 94043, USA
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987