Skip to main content

Når du kopierer tekst fra nettet - Bliver du usynlig på Google

Når du kopierer tekst fra anden side på nettet, og indsætter det på dit eget websted, får din side et minus i Googles store sorte bog. Det er derfor vigtigt at du ikke kopierer tekst fra andre sider på nettet. Når vi finder dobbelt content på en side, skal det fjernes.

En nem måde at finde dobbelt content på din side, er ved at tage en stump af teksten og indsætte det i googles søgefelt med gåseøjne om teksten. Nu får du kun resultater som svarer præcis til din søgning, og derfor kan du se om teksten eksisterer andre steder på nettet.

Hvor forskellig skal teksten være?

Vi bliver ofte spurgt hvor forskellig teksten skal være, for ikke at ramme dobbelt content problemet. Sandheden er at du ikke må kopiere og rette i teksten bagefter. Du skal skrive din tekst helt om, hvis du ønsker at være 100% synlig. Når man laver søgemaskineoptimering, er det vigtigt ikke at springe over hvor gærdet er lavest. Skriv din tekst fra bunden selv, det er den rigtige måde at gøre det på.

Dobbelt content problemer opstår ofte fordi:

  • Der er kopieret tekst fra en leverandør side.
  • Der er kopieret tekst fra en anden lignende side.
  • Man modtaget tekst fra en leverandør på mail.
  • Systemet laver flere urler på den samme side.
  • Systemet indsætter samme tekst på flere sider. (Løs dette med canonical link)

Nogle CMS systemer laver selv dobbelt content

  • Dobbelt content betyder meget kort, at man kan tilgå det samme indhold fra forskellige urler. Mange CMS systemer har dette problem, ofte er det Open Source Systemer (CMS) som har dette problem.Når man har fundet flere urler til den samme side, kan man redirecte den ene urler til den anden, for på den måde at fjerne muligheden for at kunne tilgå siden fra flere urler. Når du redirecter en urler, sender du nemlig den ene videre til den anden, og eliminerer derfor dobbelt content på siden.Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering hjælper vi dig gerne videre.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse