Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Er du relationsskabende og resultatfokuseret?

 Og er du samtidig vild med at rådgive kunder og sælge online marketing løsninger af høj kvalitet, så har vi et fedt job med gode udviklingsmuligheder klar til dig.

Bliv en del af vores fantastiske team

Vi søger ikke bare en, men to nye sælgere/rådgivere som kan hjælpe os til at nå vores store ambitioner. Du vil referere direkte til vores salgsdirektør og bliver en del af et stærkt salgsteam bestående af dedikerede og erfarne kollegaer.

Vi søger en sælger til vores kontor i Kolding og en til vores kontor i Aalborg. Men hvis den helt rigitge profil bor et andet sted i landet, er vi åben overfor din ansøgning.

Fokus på langvarige kunderelationer

Som en af vores nye sælgere, får du en vigtig rolle i vores ambition om at udvide vores markedsandel. Du bliver ansvarlig for at opsøge forretningsmuligheder og kontakte de leads vi selv genererer. Samtidig er det vigtigt, at du forstår at udbygge relationerne til eksisterende kunder.

Dit ansvarsområde er at sælge SEO, Google Ads, annoncering på Facebook og andre sociale medier til eksisterede og nye kunder. Samtidig vil du i opstarten af nye kunder, fungere som bindeled mellem vores online marketing specialister og kunder, så det sikres, at kundens ønsker er det der arbejdes med.

Vi bruger ikke kold canvas

Hvis du elsker at ringe virksomheder op, som alligevel ikke er intersseret, så er jobbet hos os, ikke noget for dig. Vi får nemlig så mange henvendelser fra firmaer som ønsker tilbud fra os, at du ikke skal lave kold canvas. Faktisk har det altid været vores startegi at afstå fra denne form for salg. Vi har mange glade kunder, og de anbefaler os til deres netværk. Samtidig med det tager vi vores egen medicin, og laver mange gode marketing kampagner, som også skaber mange leads. Det er en hver dygtig sælgers drøm.

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en resultatorienteret og professionel person, og vi lægger vægt på at du:

• kan dokumentere solide resultater indenfor B2B-salg
• har erfaring fra en lignende stilling
• har forståelse for SEO, Google Ads og sociale medier og forstår at videreformidle det til kunderne
• arbejder selvstændigt og med stor ansvarlighed

Du er udadvendt og er ekspert i at udvikle og fastholde relationer. Du trives med at have tæt dialog med kunderne og afdække deres behov og ønsker, og samtidig udviser du en proaktiv og opfølgende adfærd overfor kunderne og dine kolleger. Du arbejder struktureret og forstår at planlægge din arbejdsdag, så du får mest muligt ud af den.

Vi tilbyder mere end bare et job

Stillingen giver dig mulighed for at skabe mærkbare resultater og præge udviklingen i et af Danmarks største online markering bureauer.
Vi tilbyder fleksible arbejdstider og personalegoder i form af fx frokostordning, frugtordning, frisørordning samt firmature til fx Google og Facebook i Dublin eller skitur i Østrig.

Vil du være en del af River Online?

Send os dit CV på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Anne Egsgaard på 2239 8900

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987