online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

ANDERS KÜHNEL / DIREKTØR TYSKLAND

Alder
35 år
Erfaring
12 år, 6 måneder
Område
Salg & Rådgivning, Ledelse
Lokation
Kolding, DK

Anders er Online Medierådgiver, afdelingsleder i Kolding og partner i RiverOnline. Hans tilgang til salg er holistisk, hvilket betyder, at han ser din virksomheden som en helhed. Han arbejder derfor med at finde den bedst mulige løsning både offline og online. Igennem ærlig kommunikation vil han altid forsøge at finde en løsning sammen med kunden, der passer til kundens drømme, ønsker og forventninger. Ærlig rådgivning er vigtig for Anders, hvorfor han derfor også rådgiver dig, selvom den bedste løsning ikke er en del af det RiverOnline kan tilbyde dig.

Når du har et møde med Anders, så vil du hurtigt opdage, at han er super dedikeret til netop din virksomhed. Han arbejder hårdt for at forstå din virksomhed og de udfordringer i står med, således han i samarbejde med dig bedst kan skræddersy den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Sammen opsætter i et mål, som løsningen bliver tilrettelagt ud fra, således dine online drømme har størst chance for at gå i opfyldelse.

Når Anders ikke sidder i et møde eller er på telefonen, så er han at finde i Odense hjemme hos hans familie. Han er som de fleste andre mænd i RiverOnline bidt af en gal fodbold, hvor hans store glæde og frustration er fodboldholdet Inter Milan.

Med Anders får du en person, der kommunikerer med dig i øjenhøjde. Det betyder, at han sammen med dig finder og skræddersyer en løsning, der passer specifikt til dine unikke ønsker og behov. 

Vil du gerne have en snak med Anders, hvor han kan fortælle dig om dine online muligheder? Udfyld formularen her på siden, så kontakter han dig snarest. 

Kontakt Anders

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987