Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

ANDERS KÜHNEL / DIREKTØR TYSKLAND

Alder
38 år
Erfaring
15 år, 6 måneder
Område
Salg & Rådgivning, Ledelse
Lokation
Hamburg, DE

Anders er Direktør i River Online GmbH (Tyskland) og partner i RiverOnline. Hans tilgang til rådgivning er holistisk, hvilket betyder, at han ser din virksomheden som en helhed. Med 16 års erfaring i Online Marketing, og de seneste 3 år i Tyskland, kan han give en bred rådgivning, med specielt fokus på ekspansion til nye markeder. Igennem ærlig kommunikation vil han altid forsøge at finde en løsning sammen med dig, der passer til dine drømme, ønsker og forventninger. Ærlig rådgivning er vigtig for Anders, hvorfor han derfor også rådgiver dig efter bedste evne, selvom selvom dette måske ikke er en del af det RiverOnline kan tilbyde dig.

Når du har et møde med Anders, så vil du hurtigt opdage, at han er super dedikeret til netop din virksomhed, og til hvordan han kan hjælpe dig med at opnå dine drømme. Han arbejder hårdt for at forstå din virksomhed og de ambitioner i har, således han i samarbejde med dig bedst kan skræddersy den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Sammen opsætter i et mål, som løsningen bliver tilrettelagt ud fra, således dine online drømme har størst chance for at gå i opfyldelse.

Når Anders ikke sidder i et møde eller er på telefonen, så er han at finde i Odense hjemme hos hans familie. Han er som de fleste andre mænd i River Online bidt af en gal fodbold, hvor hans store glæde og frustration er fodboldholdet Inter Milan.

Med Anders får du en person, der kommunikerer med dig i øjenhøjde. Det betyder, at han sammen med dig finder og skræddersyer en løsning, der passer specifikt til dine unikke ønsker og behov.

Artikler skrevet af Anders:

27/10-2021 - Potentiale analyse for det tyske marked
21/09-2021 - Casestory Moodings
20/09-2021 - Casestory Moodings
17/09-2021 - SMV:Digital åbner op igen!
02/08-2021 - Lasst die Sektkorken knallen Leute, wir haben was zu feiern, River Online goes Düsseldorf!
16/12-2020 - Tysk e-commerce – Nu kører toget!

Kontakt Anders

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987